Ηρακλής Κοζάνης - Ολυμπιακός 54-77: Νίκη ύστερα από διακοπή ρεύματος και συνέχεια του αγώνα σε... άλλο γήπεδο!

Ηρακλής Κοζάνης - Ολυμπιακός 54-77: Νίκη ύστερα από διακοπή ρεύματος και συνέχεια του αγώνα σε... άλλο γήπεδο!

Newsroom
Ηρακλής Κοζάνης - Ολυμπιακός 54-77: Νίκη ύστερα από διακοπή ρεύματος και συνέχεια του αγώνα σε... άλλο γήπεδο!

bet365

Σ' ένα ματς που διακόπηκε λόγω διακοπής ρεύματος και συνεχίστηκε σε... άλλο γήπεδο, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ηρακλή Κοζάνης με 77-54 και θα διεκδικήσει την 5η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Ο αγώνας διεξήχθη σε δύο γήπεδα, καθώς έγινε διακοπή ρεύματος στο νέο κλειστό της Καρδίτσας και μετά από περίπου μία ώρα, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αποφάσισαν τη μεταφορά του στο ΔΑΚ της Θεσσαλικής πόλης όπου και ολοκληρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά και έκανε γρήγορα ντάμπλ-σκορ (14-7 στο 5ο λεπτό), ενώ λίγο αργότερα πήρε διψήφια διαφορά (19-9). Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το 1:40 πριν την ανάπαυλα, όταν ο Στιάπης μείωσε σε 28-24. Η ομάδα του Πειραιά όμως ξαναπήρε διαφορά δέκα πόντων και τη διατήρησε μέχρι το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην αρχή της τελευταίας περιόδου ο Ολυμπιακός έφθασε να προηγείται με 59-39 και το παιχνίδι ουσιαστικά έφθασε στο τέλος του, καθώς οι Κοζανίτες δε μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Δεκάλεπτα: 12-22, 26-34, 39-53, 54-77

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης-Αγραφιώτης Γρ.

Ηρακλής Κοζάνης (Ασβεστάς): Αργυρόπουλος 14(2), Κουζιάκης, Γκατζιούφας, Κηπουρίδης, Τοπάλης 2, Σακκούλας, Πεγιάδης, Μητσιάνης 7(1τρ., 15ρ.), Φραντζής 12(10ρ.), Στιάπης 18(2), Φαρμάκης 1, Τσέπουρας.

Ολυμπιακός (Μπάρλος): Μπουρνελές 18(3), Αγγελόπουλος 2, Αρέστης 9, Σαλταρίκος 5(1), Σαπλαούρας 13(3), Σεγκούρα 2, Αμπόση 8(13ρ.), Παπασταύρου 20(4τρ., 11ρ.).

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Δηλώσεις

Σπύρος Αγγελόπουλος (παίκτης Ολυμπιακού): «Είμαι στεναχωρημένοι γιατί ο στόχος μας ήταν η είσοδος στην τετράδα. Δεν τα παρατάμε όμως και πάμε για το καλύτερο δυνατό που είναι η πέμπτη θέση».

Μιχάλης Ασβεστάς (προπονητής Ηρακλή Κοζάνης): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη δίκαιη επικράτηση. Καλή επιτυχία και στον αυριανό αγώνα. Ηταν ένα παιχνίδι με μεγάλο δείκτη δυσκολία, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κλείνουμε αύριο της διοργάνωση με πολλές εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για την επόμενη χρονιά».

Αστέρης Τοπάλης (παίκτης Ηρακλή Κόζάνης): «Όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Η ομάδα μας έχει μειονεκτήματα σε σχέση με τους αντιπάλους μας, όπως δύναμη, αντοχή και προπόνηση. Η διοργάνωση είναι φανταστική. Είναι ένα όνειρο που έχουμε όλοι οι παίκτες να συμμετέχουμε σε μια τέτοια γιορτή του αθλήματος».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (2/7)

Νέο Καρδίτσας 11.00 Ηράκλειο-Ολυμπιακός (Θ. 5-6)

Νέο Καρδίτσας 13.00 Πρωτέας Σχηματαρίου-Ηρακλής Κοζάνης (Θ. 7-8)

Νέο Καρδίτσας 16.00 Παναθηναϊκός-ΔΕΚΑ (Γ1)

Νέο Καρδίτσας 18.30 Προμηθέας Πάτρας-Περιστέρι (Γ2)

 

Τελευταία Νέα