Πανελλήνιο: Τζάμπολ στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων

Newsroom
Πανελλήνιο: Τζάμπολ στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων

bet365

Η αυλαία ανεβαίνει το απόγευμα της Τρίτης (28/06) στις τελικές οκτάδες από τα πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων σε Καρδίτσα και Καλαμάτα αντίστοιχα, με τις αναμετρήσεις να μεταδίδονται σε live streaming.

Οι τελικές φάσεις του 49ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και 33ου Κορασίδων είναι γεγονός! Από το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου η αγωνιστική δράση σε Καρδίτσα, Καλαμάτα και Μεσσήνη θα κυλά με αμείωτο ρυθμό. Οκτώ ομάδες από κάθε πλευρά ρίχνονται στη «μάχη» της διεκδίκησης του τίτλου για τη σεζόν 2021/22.

Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε μία από τις αναμετρήσεις, μέσω της live streaming μετάδοσης από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Παίδες

Το Final 8 των Παίδων, θα φιλοξενηθεί στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στα παρκέ τόσο του ΔΑΚ όσο και του Νέου της πόλης. ΔΕΚΑ, Ηράκλειο ΟΑΑ, Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΓΣ Περιστερίου, ΑΣΠ Προμηθέας και Ακαδημία Σχηματαρίου Πρωτέας είναι οι ομάδες των επίδοξων αθλητών που θα αγωνιστούν με φόντο το τρόπαιο.

Πρόγραμμα πρεμιέρας (28/06)

  • Νέο Καρδίτσας 17.00 Προμηθέας Πάτρας-Ηρακλής Κοζάνης
  • Νέο Καρδίτσας 19.30 Παναθηναϊκός-Ηράκλειο
  • ΔΑΚ Καρδίτσας 17.00 ΔΕΚΑ-Πρωτέας Σχηματαρίου
  • ΔΑΚ Καρδίτσας 19.30 Ολυμπιακός-Περιστέρι

Κορασίδες

Από την μεριά των Κορασίδων, η Καλαμάτα και η Μεσσήνη επιλέχθηκαν ως οι πόλεις όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση. Οι ομάδες που έφτασαν να κάνουν την συγκεκριμένη διαδρομή είναι η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, ΓΑΣ Ανδρογέας, ΓΕΑ Άμιλλα 2000, ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας, ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Παναθηναϊκός ΑΟ και Παναθλητικός Συκεών. Τα γήπεδα που θα λάβουν χώρα οι αγώνες είναι το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντας και το Κλειστό Μεσσήνης.

Πρόγραμμα πρεμιέρας (28/06)

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντας

  • 19.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου
  • 21.00 ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας – ΑΟ Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μεσσήνης

  • 19.00 ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου – ΓΕ Άμιλλα 2000
  • 21.00 Παναθλητικός ΑΕΣ – ΓΑΣ Ανδρογέας
 

Τελευταία Νέα