Εθνική Εφήβων: Με Σαμοντούροβ οι κλήσεις της προετοιμασίας

Εθνική Εφήβων: Με Σαμοντούροβ οι κλήσεις της προετοιμασίας

Newsroom
Εθνική Εφήβων: Με Σαμοντούροβ οι κλήσεις της προετοιμασίας

bet365

Η Εθνική Εφήβων ξεκινά την προετοιμασία της για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα γίνει στη Σμύρνη, με την ΕΟΚ να κάνει γνωστές τις κλήσεις των παικτών.

Την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθθλήματος U18 που θα διεξαχθεί 30/7-8/8 στη Σμύρνη έχει μπροστά της η Εθνική Εφήβων, με το όνομα του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ να ξεχωρίζει στις κλήσεις των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Η Εθνική Εφήβων αρχίζει στις 29 Ιουνίου την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί 30/7-8/8 στη Σμύρνη.

Οι αθλητές που καλούνται είναι οι: Εμμανουήλ Δήμου, Συμεών Ευσταθίου (Παναθηναϊκός), Θωμάς Ζορμπάς, Μιχαήλ Σπρίτζιος (Λαύριο), Ευάγγελος Ζούγρης, Κωνσταντίνος Μπιλάλης (Περιστέρι), Γεώργιος-Νικόλαος Καλατζής (ΔΕΚΑ, Ευστράτιος Καλλιοντζής , Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Κορκοντζέλος, Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Χρήστος Μπουντούρης (Πολυαθλητικό Σωμ. Τρικάλων 14), Νίκος Πλώτας (Προμηθέας Π.), Κλέαρχος Πρέκας (Ίωνας Βόλου), Νικόλαος-Ιωάννης Χιτικούδης (ΧΑΝΘ), Ράιαν Σούλης (ΗΠΑ), Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός).

Προπονητής της Εθνικής Εφήβων είναι ο Ηλίας Καντζούρης και συνεργάτες του ο Γιάννης Σιούτης, ο Πέτρος Γκαϊτατζής και ο γυμναστής Δημητρής Ροζολής.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη (29/6) στις 10.00 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αναχωρήσουν με προορισμό την Πάτρα για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους.

Οι αγώνες προετοιμασίας που θα δώσει η Εθνική Εφήβων είναι οι εξής:

7/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία

8/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία

15-17/7 (Σκόπια) Τουρνουά με Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία

21-23/7 (Αθήνα, «Σοφία Μπεφόν») Τουρνουά με Ισραήλ, Γερμανία, Ιταλία

 

Τελευταία Νέα