H Kingbet πάει Ισπανία για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Ενα βήμα πριν από τη στέψη

Newsroom
H Kingbet πάει Ισπανία για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Ενα βήμα πριν από τη στέψη

bet365

Μπασκετική δυάδα με προτίμηση στους πόντους από τους τέταρτους τελικούς σε ACB Ισπανίας και BBL Γερμανίας.

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Στην παρέα σας και πάλι με τα προγνωστικά στοιχήματος που αυτή την Κυριακή κλείνουν το μάτι στο μπάσκετ. Η πορτοκαλί μπάλα συγκεντρώνει τα βλέμματα μιας και βρισκόμαστε για τα καλά στους τελικούς των πρωταθλημάτων. Σε Τουρκία, Ελλάδα, Ιταλία (κατά χρονική σειρά), ακόμη και το NBA στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είχαμε πρωταθλητές και απομένουν αυτοί σε Ισπανία και Γερμανία.

Ιδιαίτερη τροπή και άγρια ομορφιά έχουν πάρει και οι δύο σειρές. Αμφότερες βρίσκονται στο 2-1, με τη διαφορά ότι στη Γερμανία η πρωτοπόρος ομάδα – στην κανονική διάρκεια της λίγκας - προηγείται ενώ στην Ισπανία κυνηγά στο σκορ. Ας πάρουμε τα παιχνίδια από την αρχή για να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις μας.

Κάποιοι από μας θα βρίσκονται στην παραλία με κοκτέιλ, με ποικιλίες ή ό,τι κάνουμε κέφι. Κάποιοι στο κυριακάτικο τραπέζι και στην ομορφιά αυτών των στιγμών. Οι Γερμανοί πάντως εκείνη την ώρα (16:00) θα παίζουν μπάσκετ. Μπάγερν Μονάχου-Αλμπα Βερολίνου στην Αουντι Ντομ θα γράφει το ταμπλό. Οι Βερολινέζοι προηγούνται με 2-1 και χρειάζονται μία νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές για τρίτη σερί χρονιά. Θα το είχαν καταφέρει εάν δεν γνώριζαν τη συντριβή (60-90) εντός έδρας. Ξεκίνησαν με το επιβλητικό 2-0, αλλά στην πορεία… κάτι χάλασε.

Εξαιρετικής σημασίας το σημερινό ματς, με το κλασικό «κλισέ» αντίδραση ή στέψη. Οι Βαυαροί θα επιδιώξουν να ανακτήσουν το ψυχολογικό αβαντάζ μετατρέποντας το 0-2 σε 2-2. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί τόσο ισχυρό φαβοριτισμό στον άσο. Η Αλμπα δικαίως πήρε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και παραμένει το φαβορί για τίτλο. Αναμένουμε «γερμανικό» σκορ και θα πάρουμε το over 78.5 πόντων της Μπάγερν στην απόδοση του 1.83.

Λίγες ώρες αργότερα, έχουμε το μεγάλο ματς στη Μαδρίτη (19:00). Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο» του μπάσκετ. Η φιναλίστ της Ευρωλίγκας, μετά τη νίκη επί των Καταλανών στον ημιτελικό της διοργάνωσης, κατάφερε να «σπάσει» την έδρα στην αυλαία των τελικών. Το εκτός έδρας 75-88 και το εντός 81-66 έχουν δώσει προβάδισμα και καθιστούν την ομάδα του Πάμπλο Λάσο φαβορί. Αρκεί να τελειώσει απόψε την υπόθεση-τίτλο. Διότι αν η σειρά μεταφερθεί εκ νέου στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραμονεύει.

Με εξαίρεση τον πρώτο τελικό και το κρεσέντο των Μαδριλένων, τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια πήγαν χαμηλά σε σκορ. Λογικό από μια πλευρά καθώς μιλάμε για τελικό χαρακτήρα και εγωισμού. Μπασκετικού και όχι μόνο. Κάτι παρόμοιο περιμένουμε και σήμερα. Μάχη που δεν δικαιολογεί τον τόσο χαμηλό άσο (όπως και στη Γερμανία πιο πάνω). Θα προτιμήσουμε να τιμήσουμε το Under 157.5 που βρίσκουμε στο τίμιο 1.87.

Από τη μία το over της Μπάγερν και από την άλλη το under στο «κλάσικο» μας δίνουν μια ωραιότατη δυάδα του 3.40. Εσείς φυσικά μπορείτε να κρατήσετε στα προγνωστικα μπασκετ ό,τι σας κάνει «κλικ». Καλή επιτυχία!

 

Τελευταία Νέα