Με Καλιπάρι και Μεσίνα το σεμινάριο προπονητών «Ντούσαν Ίβκοβιτς»

Newsroom
Με Καλιπάρι και Μεσίνα το σεμινάριο προπονητών «Ντούσαν Ίβκοβιτς»

bet365

Ο Έτορε Μεσίνα, ο Τζον Καλιπάρι, ο προπονητής της Μπούρσασπορ, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς και ο κόουτς της Άλμπα, Ισραέλ Γκονζάλες θα είναι οι ομιλητές σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σεμινάρια προπονητικής στην Ευρώπη και τον κόσμο, το Σεμινάριο Προπονητών που φέρει το όνομα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Μπάσκετ της Σερβίας διοργανώνει και φέτος το Σεμινάριο Προπονητών που φέρει το όνομα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 77 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη το σερβικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Ιουλίου στο Hall Ranko Zeravica και οι αιτήσεις για εγγραφές γίνονται στο [email protected].

Οι ομιλητές θα είναι ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, ο κόουτς του Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι, ο Προπονητής της Χρονιάς στο EuroCup, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς της Μπούρσασπορ και ο Κυπελλούχος Γερμανίας με την Άλμπα Βερολίνου, Ισραέλ Γκονζάλες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ακόμη ένας ομιλητής - προπονητής ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα γίνει γνωστό το προσεχές διάστημα.

 

Τελευταία Νέα