ΕΟΚ: Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Newsroom
ΕΟΚ: Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

bet365

Στο Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης βρέθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά, ενώ έπαιξε και μπάσκετ μαζί τους.

Στην Αλσούπολη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, προκειμένου να επισκεφτεί το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Εκεί, συνομίλησε με τα παιδιά και αργότερα έπαιξε μπάσκετ μαζί τους έχοντας ως εκπρόσωπο της ΕΟΚ την ομοσπονδιακή προπονήτρια, Κατερίνα Δελή.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» έκανε μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης. Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος δεν αρκέστηκε απλά στο να παραστεί, αλλά έπαιξε με τα παιδιά μπάσκετ και χάρηκε και ο ίδιος το παιχνίδι και τη συνύπαρξη με αυτά σε ένα άτυπο παρκέ!

Το “Her World, Her Rules” απευθύνεται σε κορίτσια και το «Τρίποντα στα Σχολεία» σε αγόρια Δημοτικών Σχολείων και στόχο έχει να τα φέρει πιο κοντά στο μπάσκετ και να τους μάθει τα πρώτα μικρά μυστικά του. Εκπρόσωπος της ΕΟΚ ήταν η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Κατερίνα Δελή.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα