H Kingbet βρήκε τα καλύτερα ειδικά για το Παναθηναϊκός-Λάρισα

Newsroom
H Kingbet βρήκε τα καλύτερα ειδικά για το Παναθηναϊκός-Λάρισα

bet365

Εδώ και πολλά χρόνια, το φίλαθλο κοινό ανυπομονεί για τους τελικούς των δύο «αιωνίων» στο ελληνικό μπάσκετ. Ειδικότερα, πριν από κάποια έτη που και οι δύο είχαν ιδιαίτερα ακριβά και ποιοτικά ρόστερ, το ενδεχόμενο να μην βρεθεί ένας εξ αυτών στους τελικούς φάνταζε απίθανο.

Βέβαια, αυτό συνεχίζει να ισχύει σε έναν βαθμό, έστω και αν ο φετινός Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο. Οι «πράσινοι» βιώνουν μία από τις πιο περίεργες χρονιές της ιστορίας τους, κινδυνεύοντας να μείνουν μακριά από τους τίτλους με εξαίρεση το Σούπερ Καπ το οποίο προσέθεσαν στην πλούσια τροπαιοθήκη τους στο περασμένο Σεπτέμβριο (επικράτησαν του περσινού τροπαιούχου, Προμηθέα Πατρών, με 92-83 στην αχαϊκή πρωτεύουσα).

Με το Κύπελλο να χάνεται στον τελικό του Ηρακλείου (ο Ολυμπιακός επικράτησε με 81-73 στο ματς που έλαβε χώρα στο κλειστό «Δύο Αοράκια») και τη σεζόν στην Ευρωλίγκα να αποδεικνύεται καταστροφική (ο Παναθηναϊκός τερμάτισε τρίτος από το τέλος με απολογισμό εννέα νίκες και δεκαεννέα ήττες), η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να κλείσει ιδανικά τη χρονιά. Πάντως, το έργο του κόντρα στον Ολυμπιακό (προηγείται με 2-0 του Προμηθέα) μόνο εύκολο δεν θεωρείται.

Ωστόσο, για να φθάσουν μέχρι τους τελικούς οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα, καλούνται να υπερκεράσουν το εμπόδιο της μαχητικότατης Λάρισας. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει κλέψει την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα. Κατάφερε να εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή στα play off, αλλά αυτό δεν της αρκούσε.

Η ομάδα του κάμπου πέταξε εκτός συνέχειας τον Κολοσσό Ρόδου για να βρεθεί στο διάβα του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, οι «πράσινοι» έπαιξαν με τη φωτιά αλλά με το δύσκολο 87-77 έκαναν το 1-0. Στο Game 2 όμως, η Λάρισα τιμώρησε όλες τις αδυναμίες τους και βρέθηκε να προηγείται με είκοσι έξι πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να μειώσει, αλλά έφτασε μέχρι τη νίκη με το 84-77 να είναι το τελικό σκορ. Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν τη σπουδαιότερη (μέχρι την επόμενη) νίκη της μπασκετικής ιστορίας τους και πλέον θα έχουν την ευκαιρία ακόμα μία φορά να αγωνιστούν μπροστά στο ένθερμο κοινό τους που τους στηρίζει από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Οσον αφορά το Game 3, ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί και μοιάζει πιθανό να ξεσπάσει. Οπως συχνά κάνουν οι μεγάλες ομάδες ύστερα από προβληματικές εμφανίσεις και ήττες. Δύσκολα όμως τον στηρίζεις, ειδικότερα χωρίς κάποιο ασιατικο χαντικαπ. Γι’ αυτό κι εμείς θα στραφούμε σε δύο ειδικά στοιχήματα παικτών από την αναμέτρηση του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Θα ξεκινήσουμε από τον ψηλό του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Παπαγιάννη να διανύει αναμφίβολα την καλύτερη (από άποψη ατομικών στατιστικών) χρονιά της καριέρας του. Για την ώρα δεν έχει πιάσει το 100% της απόδοσής του, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε επτά και στο δεύτερο δέκα. Με το τεράστιο κορμί να απουσιάζει από τη Λάρισα εντούτοις, μπορεί σήμερα να ξεπεράσει τους δέκα και να επιβεβαιώσει το 1.70.

Αφήνουμε τους γηπεδούχους και περνάμε στους εκπληκτικούς φιλοξενούμενους. Πρώτο «βιολί» τους είναι ο Στεφάν Μούντι, ο οποίος κάνει… παπάδες τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά. Στο ραντεβού του ΟΑΚΑ, θα ποντάρουμε στο δεύτερο. Για να πιάσουμε το εξαιρετικό 2.10, πρέπει να μοιράσει τουλάχιστον πέντε τελικές πάσες. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου (προέρχεται από δύο και τέσσερις στις πρώτες αναμετρήσεις), αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στη σούπερ φόρμα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα