Οι τελικοί των περιφερειών του NBA ξεκινούν με bet από την Kingbet

Newsroom
Οι τελικοί των περιφερειών του NBA ξεκινούν με bet από την Kingbet

bet365

Σε μερικές εβδομάδες το NBA θα αποκτήσει νέο πρωταθλητή. Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο αποκλείστηκαν, αφού ο Γιάννης ήταν απελπιστικά μόνος κόντρα στους Σέλτικς και πλέον μπαίνουμε σε μονοπάτια τελικών των περιφερειών.

Το πάρτι ξεκινάει τα ξημερώματα στην Ανατολή. Στις 3:30 το Μαϊάμι υποδέχεται τους Σέλτικς, στο πρώτο παιχνίδι μιας σειράς ανάμεσα στις δύο κορυφαίες (από άποψη ρεκόρ και όχι μόνο) ομάδες της περιφέρειας.

Προγνωστικά NBA

Το Μαϊάμι έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά αυτό είναι ίσως το μοναδικό πλεονέκτημα που διαθέτει. Μέχρι και σήμερα (και παρά την πρόκριση επί των 76ερς) δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι στο τρίτο ματς της σειράς με τη Φιλαδέλφεια πέτυχαν μόνο 79 πόντους. Και αυτό κόντρα σε μία τραγελαφικά κακή αμυντική γραμμή. Όχι κόντρα στην υπεράμυνα των Σέλτικς.

Ναι, το Μαϊάμι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όμως οι Σέλτικς από τον Γενάρη και πέρα είναι μαγικοί. Έχουν τη δεύτερη καλύτερη, από πλευράς αριθμών, άμυνα του πρωταθλήματος. Έχουν τον αμυντικό της χρονιάς, στο πρόσωπο του Μάρκους Σμαρτ. Έχουν τον σούπερ σταρ Τζέισον Τέιτουμ, πιο μεστό και ώριμο από ποτέ. Έχουν φοβερό βάθος πάγκου. Και έχουν ένα μοναδικό μομέντουμ. «Σκούπα» κόντρα στην ντεμέκ super team των Νετς, νίκη επί των πρωταθλητών Μπακς, ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 3-2. Τι άλλο να πεις;

Αν όλα κυλήσουν βάσει σχεδίου, οι Σέλτικς θα καθαρίσουν τη σειρά σε 5 ή 6 παιχνίδια. Για να περάσει το Μαϊάμι, ο εκπληκτικός (και) φέτος Τζίμι Μπάτλερ πρέπει να πάρει φωτιά και ο Τάιλερ Χίρο πρέπει να δείξει ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θα κερδίσουν μέσα στο Μαϊάμι και το πρώτο παιχνίδι είναι ιδανική ευκαιρία. Ο Κάιλ Λάουρι μάλλον θα λείπει, από πλευράς Χιτ και η άμυνά τους είναι ιδανική για να περιορίσει έναν Μπάτλερ που θα αναγκαστεί να πάρει και καθήκοντα δημιουργού.

Η νίκη των Σέλτικς σε απόδοση αουτσάιντερ είναι λουκούμι στο 2.05. Μπορεί κανείς να το πάει και ένα βήμα παραπέρα, με τη νίκη με χάντικαπ 3,5 πόντων, στο 2.30. Από τα ειδικά στοιχήματα τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα over 2,5 λάθη του Μπάτλερ στο 2.15. Ο «Τζίμι Μπάκετς» δεν είναι παίκτης που πουλάει εύκολα την μπάλα, όμως με τον Λάουρι απόντα θα πάρει περισσότερες οργανωτικές κατοχές και αυτό οδηγεί σε λάθη κόντρα σε μία τέτοια περιφερειακή άμυνα, ειδικά αν πέσει σε νταμπλ τιμ των Σμαρτ και Ουίλιαμς.

Μπόνους στοίχημα Τσάμπιονσιπ

Βέβαια δεν θα αφήσουμε παραπονεμένους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Πολύ σημαντικός ημιτελικός στα πλέι οφ ανόδου στην αγγλική Τσάμπιονσιπ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει προίκα το 2-1 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και στην αποψινή ρεβάνς στο «Σίτι Γκράουντ» της αρκεί μία ισοπαλία για να περάσει στον τελικό. Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο γειτόνισσες, μεγάλο κίνητρο για τη Φόρεστ, που δεν έχει μυρίσει Πρέμιερ Λιγκ από το 1999. Τα χιναρια έχουν την τιμητική τους σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν θα παρεκκλίνουμε.

 

Τελευταία Νέα