Ο Μαρτσάκης έκανε τον πανηγυρισμό της χρονιάς για το πρωτάθλημα ΑΜΕΑ του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Μαρτσάκης έκανε τον πανηγυρισμό της χρονιάς για το πρωτάθλημα ΑΜΕΑ του Παναθηναϊκού (vid)

Newsroom
Ο Μαρτσάκης έκανε τον πανηγυρισμό της χρονιάς για το πρωτάθλημα ΑΜΕΑ του Παναθηναϊκού (vid)

bet365

Ο Χρήστος Μαρτσάκης με τον χθεσινό πανηγυρισμό του, χάρισε το highlight της χρονιάς για τον οργανισμό που λέγεται Παναθηναϊκός, σε όλα τα επίπεδα.

Κάθε φίλαθλος θέλει από τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας να έχουν το πάθος που έχει και εκείνος όταν βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα. Να νιώθει ανάλογη χαρά στις επιτυχίες και αντίστοιχη θλίψη στις ήττες.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Χρήστος Μαρτσάκης την χθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ΑΜΕΑ από τον Παναθηναϊκό, στον τελικό κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, ήταν το highlight της χρονιάς για τον σύλλογο. Μία εικόνα βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα κάθε οπαδού που την βλέπει και είτε ανατριχιάζει, αν είναι από παίκτη της ομάδας που υποστηρίζει, είτε εύχεται να δει και τους δικούς του, σε αντίστοιχες στιγμές.

Το παιχνίδι στο Λίντο μόλις έχει λήξει με νικητές τους «πράσινους» με 70-53 και οι αθλητές των δύο ομάδων αλληλοσυγχαίρονται στο κέντρο του γηπέδου. Ο Χρήστος Μαρτσάκης έχει ήδη κρεμάσει στον λαιμό του μία σημαία των οπαδών του «τριφυλλιού» και με το αμαξίδιό του κατευθύνεται προς τους φίλους του «τριφυλλιού» που έχουν δημιουργήσει ατμόσφαιρα που παραπέμπει, όχι σε αγώνα πρωταθλήματος ΑΜΕΑ, αλλά Euroleague.

Υψώνει τις γροθιές του και τραγουδάει μαζί τους «Κι όταν το Κύπελλο σηκώσω...», την ώρα που η κερκίδα πηγαίνει πάνω-κάτω. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα, το χαμένο -από 16 ετών- δεξί του πόδι, θεωρητικά δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει το χοροπηδηχτό. Θεωρητικά όμως... Γιατί στην πράξη, ο πρωταγωνιστής είχε διαφορετική άποψη. Αν το λέει η ψυχή σου, ξεπερνάς κάθε εμπόδιο, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Και ο 39χρονος έχει μάθει από τέτοια, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Gazzetta.

Δεν σταμάτησε στο ιατρικό σφάλμα που του στέρησε το ένα πόδι, στο αμαξίδιο θα φρενάρει; Κατάφερε να το σηκώσει στον αέρα, με τον εαυτό του πάνω και χοροπηδώντας να τραγουδήσει «μπορεί να παλαβώσω». Ούτε η πτώση που ακολούθησε, αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα, καθώς πεσμένος στο έδαφος συνέχισε το απίστευτο ρεσιτάλ του, χτυπώντας τα χέρια στο έδαφος και φωνάζοντας «μόνο για εσένα τραγουδάω, Πανάθα σ' αγαπάω», πριν έρθουν δίπλα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα