Καλάθης: Κανονικά στην Εθνική έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Καλάθης: Κανονικά στην Εθνική έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Καλάθης: Κανονικά στην Εθνική έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

bet365

Ο Νικ Καλάθης δήλωσε «παρών» στις επίσημες διοργανώσεις της Εθνικής Ελλάδας έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί με τον general manager της Εθνικής ομάδας Νίκο Ζήση, συναντήθηκαν με τον έμπειρο πλέι μέικερ κατά τη διάρκεια της παραμονής της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εκείνος εξέφρασε την πρόθεσή του να τεθεί κανονικά στην διάθεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις μεγάλες διοργανώσεις τα επόμενα τρία χρόνια. Δηλαδή μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Ιτούδη και το ταξίδι των Ζήση-Ντικούδη στην Αμερική προκειμένου να συναντήσουν τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο ενόψει του ερχόμενου Eurobasket, άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά και όλα τα υπόλοιπα θέματα της Εθνικής. Η παρουσία του Νικ Καλάθη αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την «γαλανόλευκη» και από τη στιγμή που και ο ίδιος δήλωσε «παρών» στο εθνικό κάλεσμα, το μέλλον της ομάδας προμηνύεται ιδιαίτερα ευοίωνο.

Να σημειωθεί ότι ο Νικ Καλάθης έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικης Ανδρών 123 φορές και μετράει 8.5 πόντους κατά μέσο όρο.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα