Ντέρμπι στο ΣΕΦ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ντέρμπι στο ΣΕΦ
Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει με τη ματσάρα του ΣΕΦ.

Γεια σας και χαρά σας.

Απόψε θα είμαι στο ΣΕΦ για να δω από κοντά το ματς του Ολυμπιακου με την φορμαρισμένη Εφές. Δεν με έχουν πείσει οι ερυθρόλευκοι το τελευταίο διάστημα, ενώ από την άλλη οι Τούρκοι συνεχώς ανεβαίνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Το ματς στο Φάληρο είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες, όμως θεωρώ πως η ομάδα του Αταμάν είναι σε καλύτερο φεγγάρι.. Περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδι, αλλά στο τέλος η Εφές θα φύγει νικήτρια. Οι Τούρκοι ψάχνουν ντεμαράζ για να ανέβουν στη βαθμολογία και αν περάσουν από το ΣΕΦ, ο δρόμος θα είναι ορθάνοιχτος. Το διπλό στο 1.90 έχει τη γλύκα του και θα το επιλέξω.

Πάμε και στο ματς της Άλμπα με τη Ζενίτ. Οι παίκτες του Πασκουάλ στοχεύουν ακόμα και στο πλεονέκτημα έδρας και η αλήθεια είναι πως ποιοτικά είναι δύο επίπεδα πάνω από την Άλμπα. Η Ζενίτ έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και θα πρέπει να περάσει από το Βερολίνο αν θέλει να χτυπήσει 4άδα.

Η Άλμπα δεν είναι σταθερή και έτσι το οπλοστάσιο της Ζενίτ (Πόιθρες, Μπάρον, Λόιντ) με κάνει να θέλω το διπλό με -5.5 στο 1.87. Ακολουθείστε με και δεν θα χάσετε. Να τον ακούτε τον λάτρη της βότκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα