Ανοίγει και πάλι το ΟΑΚΑ, επιστροφή στις προπονήσεις για Παναθηναϊκό

Ανοίγει και πάλι το ΟΑΚΑ, επιστροφή στις προπονήσεις για Παναθηναϊκό

Newsroom
Ανοίγει και πάλι το ΟΑΚΑ, επιστροφή στις προπονήσεις για Παναθηναϊκό

bet365

Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσης ανακοίνωσης και ύστερα και από ανάρτηση του Γενικού Διευθυντή του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνου Χαλιορή, το ΟΑΚΑ θα ανοίξει κα πάλι τις πύλες του από την Πέμπτη (27/1) όπερ και σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις προπονήσεις ενόψει και του αγώνα με την Μπασκόνια (28/1, 21:00).

Η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε την Αττική τα προηγούμενα 24ωρα, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι λόγω του χιονιού με αποτέλεσμα να μπουν στον... πάγο οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού και παράλληλα να αναβληθεί και η εξ αναβολής αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις Κάουνας, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1, 21:00).

Όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Παρόλα αυτά το ΟΑΚΑ θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του την Πέμπτη (27/1) για τους αθλητές, ενώ από την Παρασκευή (28/1) θα υπάρχει πλήρης εναπαλειτουργία «εάν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες» όπως ανέφερε και η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θα μπορεί να συγκεντρώσει ξανά τους παίκτες του και να πραγματοποιήσει μία προπόνηση ενόψει και του αγώνα με την Μπασκόνια (28/1, 21:00) όπου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Στέφαν Γιόβιτς.

Στο μεταξύ ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, αναφερόμενος στις εργασίες που γίνονται προκειμένου να καθαριστεί το χιόνι, έγραψε στο facebook: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του ΟΑΚΑ, καθώς και κάποιους φίλους του κέντρου, που όλες αυτές τις ημέρες βρέθηκαν δίπλα στον οργανισμό και καταφέραμε όλοι μαζί να αποκαταστήσουμε μικρές βλάβες και να καθαρίσουμε τις κεντρικές αρτηρίες εντός του συγκροτήματος. Με τις δικές μας δυνάμεις και με συντονισμένες προσπάθειες, το Ολυμπιακό Συγκρότημα, παρέμεινε ασφαλές και έτοιμο να υποδεχτεί και πάλι την αθλητική οικογένεια πάντα με προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες για την αποφυγή ατυχημάτων».

 

Τελευταία Νέα