«Το Final 4 της EuroLeague πλησιάζει στο Βελιγράδι»

«Το Final 4 της EuroLeague πλησιάζει στο Βελιγράδι»

bet365

Η σερβική Mozzartsport αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως το φετινό Final 4 της EuroLeague που επρόκειτο να διεξαχθεί το τριήμερο 27-29/5 στο Βερολίνο μετακομίζει στο Βελιγράδι, εξηγώντας πως έχουν ήδη γίνει συγκεκριμένα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τις προηγούμενες ημέρες η Mozzartsport αποκάλυψε πως το Βελιγράδι αποτελεί την εναλλακτική επιλογή της EuroLeague σε περίπτωση που το Βερολίνο δεν μπορεί να διοργανώσει το φετινό Final 4 λόγω πολλών κρουσμάτων Covid-19. Η σερβική ιστοσελίδα επανήλθε επί του θέματος το βράδυ της Τρίτης 18/1, εξηγώντας πως η τελική φάση της EuroLeague είναι πολύ κοντά στο να μεταφερθεί οριστικά στο Βελιγράδι!

«Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αλλά οι πιθανότητες είναι πως η σερβική πρωτεύουσα και η Stark Arena θα φιλοξενήσουν ξανά τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως την άνοιξη του 2018, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης θριάμβευσε νικώντας τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό» αναφέρει το ρεπορτάζ. Και συνεχίζει, εξηγώντας πως «έχουν ήδη γίνει συγκεκριμένα βήματα και η ηγεσία της EuroLeague είναι κοντά στην τελική απόφαση για τη μεταφορά του Final 4 από το Βερολίνο στο Βελιγράδι».

@Photo credits: ABA Liga
 

Τελευταία Νέα