Στο ΣΕΦ δεν χάνει

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στο ΣΕΦ δεν χάνει
O γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για ΣΕΦ, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν.

Γεια σας φίλοι μου.

Δεν νομίζω να σας έλειψα, το αντίθετο. Εμένα μου λείψατε πάντως. Ο γεροΓιοβάισα θα βρίσκεται στο ΣΕΦ για να απολαύσει τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν.

Οι Πειραιώτες φέτος κάνουν εντυπωσιακά πράγματα στην έδρα τους και είναι αήττητοι. Από την άλλη οι Βαυαροί δεν με εντυπωσιάζουν σε σχέση με όσα παρουσίασαν τη σεζόν που πέρασε. Μίλησα με τον φίλο μου τον Βεζένκοφ που κάνει παπάδες μέχρι στιγμής και μου έδειξε πως είναι αποφασισμένος.

Η φόρμα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με ωθεί να πάω στον άσσο με -4.5 που δίνεται στο 1.67. Αν οι Πειραιώτες παίξουν την άμυνα που τσακίζει κόκκαλα, δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Άλλωστε τέτοιου είδους ματς θα πρέπει να τα πάρει ο Ολυμπιακός αν θέλει να έχει τύχη για την πρώτη τετράδα της βσθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Θα κλείσω η δυάδα μου με το ματς της Βιλερμπάν εναντίον της Ζενίτ. Οι Γάλλοι ξεκίνησαν με σπασμένα φρένα τη σεζόν, αλλά έχουν πέσει λίγο το τελευταίο διάστημα. Προέρχονται από δύο σερί ήττες, αλλά θα στηρίξω τον δικό μου άνθρωπο, τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Η Ζενίτ είναι επικίνδυνη, αλλά η ομάδα από τη Λυών μεταμορφώνεται στο γήπεδο της, το Astroballe. Η νίκη των Γάλλων προσφέρεται στο 1.95 και θα το επιλέξω, γνωρίζοντας το ρίσκο.

Καλή τύχη σε όλους, αν και με τις προβλέψεις του λάτρη της βότκας αυτό είναι δεδομένο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα