Μάνιγκολτ: Η στιγμή του ξυλοδαρμού του παίκτη της ΑΕΛ (vid)

Newsroom
Μάνιγκολτ: Η στιγμή του ξυλοδαρμού του παίκτη της ΑΕΛ (vid)

bet365

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από τη στιγμή που ξεσπούσε η συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας κι είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Κόρεϊ Μάνιγκολτ ο οποίος βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος Αμερικανός παίκτης της Α.Ε. Λεμεσού τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Λευκωσία κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο νεαρός αθλητής σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του είναι σε καταστολή σε ΜΕΘ, ενώ η σύντροφος του καθώς κι ο συμπαίκτης του που επίσης βρίσκονταν στο σημείο, τραυματίστηκαν ελαφρά και δεν συντρέχουν κάποιον κίνδυνο.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 46χρονο: «Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συμπλοκής που συνέβη τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου, στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 46 ετών, για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις».

Αναλυτικά η τελευταία ενημέρωση από την Α.Ε.Λ. για την υγεία του Μάνιγκολτ:
Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεράποντων γιατρών η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη. Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του Κόρεϊ δεν είναι εκτός κινδύνου.
Χρειάζονται περισσότερες ημέρες για να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα από τους θεράποντες ιατρούς.
Ο καλαθοσφαιριστής μας εξακολουθεί να παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στον καλαθοσφαιριστή και στους οικείους του #aelbc

Το βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε η συμπλοκή:

@Photo credits: AEL Limassol Basketball Facebook
 

Τελευταία Νέα