Κύπρος: Συμπλοκή σε club, στο νοσοκομείο δύο παίκτες της ΑΕΛ

Κύπρος: Συμπλοκή σε club, στο νοσοκομείο δύο παίκτες της ΑΕΛ

bet365

Συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό νυχτερινό club της Λευκωσίας, όπου ο Κόρεϊ Μάνιγκολτ της Α.Ε. Λεμεσού χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο όντας σοβαρά τραυματισμένος. Εκτός κινδύνου ο αθλητής όπως κι ο συμπαίκτης του, Μπράντον Έιβερετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cyprusbasket.net, το περιστατικό συνέβη έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στις 5 π.μ. κι είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, Κόρει Μάνιγκολτ. Ο νεαρός παίκτης παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Διαπιστώθηκε πως φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου, αλλά η ανακοίνωση του συλλόγου του αναφέρει πως είναι εκτός κινδύνου.

Επίσης, δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο ο συμπαίκτης του, Μπράντον Έιβερετ, που είναι ελαφρά τραυματισμένος, όπως κι η σύντροφος του Μάνιγκολτ η οποία ήταν παρούσα στο συμβάν.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της γύρω από τα χθεσινοβραδινά γεγονότα, με την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ για το συμβάν να αναφέρει αναλυτικά:

Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλουμε να εκφράσουμε τον συγκλονισμό μας για τις εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι καλαθοσφαιριστές μας Corey Manigault , Brandon Averette και η νεαρή σύντροφος του πρώτου.

Δυστυχώς, ο καλαθοσφαιριστής μας Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου. Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ και της τεχνικής ηγεσίας έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκονται στο πλευρό του καλαθοσφαιριστή μας.

Θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη ανακοίνωση μόλις υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και την υπό έρευνα υπόθεση των χθεσινοβραδινών γεγονότων από τις αστυνομικές αρχές.

@Photo credits: AEL Limassol Basketball Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα