Εθνική Γυναικών: Ο Λιόλιος επισκέφθηκε την αποστολή στην Ξάνθη

Εθνική Γυναικών: Ο Λιόλιος επισκέφθηκε την αποστολή στην Ξάνθη

Newsroom
Εθνική Γυναικών: Ο Λιόλιος επισκέφθηκε την αποστολή στην Ξάνθη

bet365

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εθνική Γυναικών στην Ξάνθη, μερικές ώρες πριν από τον προκριματικό αγώνα με την Πορτογαλία.

Η Εθνική Γυναικών μετά το σπουδαίο διπλό με 66-73 στην Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο (14/11) στην Ξάνθη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας, στην δεύτερη της υποχρέωση για την προκριματική διαδικασία του EuroBasket 2023.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στο ξενοδοχείο υπό τη συνοδεία των Άννυ Κωνσταντινίδου, Χρήστου Βασιλειάδη και Ντίνου Σβερκούνου, προκειμένου να ευχηθεί στις παίκτριες της Εθνικής Ομάδας «καλή επιτυχία» ενόψει του σημαντικού αγώνα με τους Ίβηρες. Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο της Εθνικής Γυναικών στην Ξάνθη και ευχήθηκε στην Ομάδα καλή επιτυχία ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πορτογαλία. Τον συνόδευαν η Άννυ Κωνσταντινίδου, ο Χρήστος Βασιλειάδης και ο Ντίνος Σβερκούνος.

@Photo credits: Facebook: Hellenic BasketBall Federation

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα