ΕΟΚ: Ο Λιόλιος κάνει οικονομικό έλεγχο

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος κάνει οικονομικό έλεγχο

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta αποφάσισε να ελέγξει το οικονομικό παρελθόν της ΕΟΚ τουλάχιστον για την τελευταία οκταετία. Ενημερώθηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ μπορεί να είχε ξεκαθαρίσει από τη πρώτη ημέρα της εκλογής του προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά προκειμένου να γυρίσει οριστικά σελίδα το ελληνικό μπάσκετ, αλλά με όσα ανακαλύπτει καθημερινά φαίνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε αποφασίσει να μην ελέγξει το «αμαρτωλό» παρελθόν της ΕΟΚ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta δεν του έδωσαν άλλη επιλογή στοιχεία τα οποία ξεπροβάλλει καθημερινά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει εξονυχιστικός οικονομικός έλεγχος αρχικά της τελευταίας οκταετίας.

Κάποιοι συνεργάτες του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Τάκη Τσαγκρώνη με «αποικιοκρατικές» παράνομες συμβάσεις μεταξύ αυτών και της ΕΟΚ που είχαν υπογραφεί λίγες μέρες προ των εκλογών, το θεώρησαν αυτό ως αδυναμία της νέας διοίκησης και άρχισαν να στέλνουν εξώδικα (ως Promo Sport) και να κάνουν δικαστήρια με στόχο να συνεχίσουν να έχουν έσοδα από το ταμείο της ΕΟΚ.

Ο Λιόλιος θεωρεί πως όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια οικονομικά την ΕΟΚ θα έπρεπε να εξαφανιστούν από το προσκήνιο, όμως αντ' αυτού τους βλέπει να έχουν διάθεση να συνεχίσουν. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λογο ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, πρότεινε στα μέλη της διοίκησης έλεγχο διαχειριστικό και οικονομικό της τελευταίας οκταετίας, από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές, διάστημα στο οποίο έχουν βρεθεί πλήθος συμβάσεων με διάφορες ειδικότητες που δεν στηρίζονται πουθενά αλλά δεν είχαν περάσει και από γενική συνέλευση. Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα θα δημοσιοποιηθούν στην γενική συνέλευση του ερχόμενου Μαρτίου.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΟΚ βρέθηκε την Παρασκευή στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δώσει το παρών στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της Promo Sport κατά της Ομοσπονδίας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μάλιστα ενημέρωσε από χθες τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ότι ξεκινά άμεσα επίσημος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος για την τελευταία οκταετία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασιλακόπουλος ακούγοντας αυτή την εξέλιξη ταράχτηκε και είπε πως δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά της ΕΟΚ όμως ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας του ξεκαθάρισε πως ως πρόεδρος της ΕΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει απόλυτη ευθύνη για τα πεπραγμένα και ότι θα κληθεί άμεσα από τους ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές που θα ορισθούν για διευκρινίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα