O Δικαιουλάκος ανέλαβε την εθνική Γυναικών της Σλοβενίας (vid)

O Δικαιουλάκος ανέλαβε την εθνική Γυναικών της Σλοβενίας (vid)

O Δικαιουλάκος ανέλαβε την εθνική Γυναικών της Σλοβενίας (vid)

bet365

O Τζώρτζης Δικαιουλάκος ανέλαβε την εθνική Γυναικών της Σλοβενίας, δουλεύοντας για τρίτη φορά στην καριέρα του σε πάγκο εθνικής ως head coach έπειτα από τη Λετονία (2011) και την Ελλάδα (2013).

Ο 52χρονος προπονητής, ο οποίος κοουτσάρει επίσης την ιταλική Σκιό και εσχάτως ανέλαβε χρέη συμβούλου της ΕΟΚ για θέματα του μπάσκετ Γυναικών, συμφώνησε με την ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας, αναλαμβάνοντας την εθνική Γυναικών.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε προπονητή να λαμβάνει πρόσκληση για τον πάγκο εθνικής ομάδας. Ειδικά όταν αυτή έρχεται από τη Σλοβενία, μία χώρα με εξαιρετική μπασκετική κουλτούρα, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς» ανέφερε σχετικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της εθνικής ομάδας και θα γράψουμε μαζί ιστορία. Προσωπικά, ένας από τους στόχους μου είναι να συνεχίσω την καλή δουλειά του προκατόχου μου, Νταμίρ Γκργκιτς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη της. Η αγάπη τους για το μπάσκετ της Σλοβενίας και η πολύ καλή οργάνωση της ομοσπονδίας ήταν σημαντικός παράγοντας στο να αποδεχθώ την πρότασή τους».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα