ΓεροΓιοβάισα: Βίοι αντίθετοι για τους αιώνιους

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Βίοι αντίθετοι για τους αιώνιους

bet365

Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει με τα ματς των ελληνικών ομάδων και θέλει το απόλυτο.

Γεια σας φίλοι μου.

Έχουμε δουλίτσα και απόψε. Ο γεροΓιοβάισα θα απολαύσει τη Euroleague, όπου θα έχει τις μάχες των ελληνικών ομάδων. Ελπίζω να μείνω μακριά από κατάρες, αν και αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι τώρα και μετρά 2 νίκες και 1 ήττα στην παράταση κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Το σύνολο του Μπαρτζώκα πνίγει τον αντίπαλο με την άμυνα του και το ίδιο θα γίνει και κόντρα στη Ζαλγκίρις που δεν τρομάζει. O άσσος με -8.5 στο 1.67 έχει το ρίσκο του, αλλά στη ζωή πρέπει να τα παίρνεις καμιά φορά. Έτσι κι απόψε, μην το φοβηθείτε. Έχω πάθει πλάκα με την αμυντική προσήλωση του Ολυμπιακου στη Euroleague.

Πάμε τώρα και στον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο 2-1. Όμως τώρα έχει μπροστά του το δύσκολο ματς με τη Ρεάλ στην Ισπανία. Οι Μαδριλένοι είναι μια ομάδα δουλεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο. Δυσκολεύτηκε πολύ με την Μονακό, το πάλεψε με τη Μπασκόνια στα εκτός έδρας. Θεωρώ πως η υπεροπλία της Ρεάλ θα φανεί και θα παίξει ρόλο και η έδρα.

Ο άσσος των Μαδριλένων με -10.5 είναι δυσκολάκι, αλλά το 1.65 κάτι μου κάνει. Είναι ακόμα νωρίς για τους... πράσινους και δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θέλει και ο Πριφτης.

Πιστεύω πως η δυαδούλα θα βγει και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Μην αγχώνεστε, για όλα έχω προνοήσει. Καλή τύχη σε όλους και ελπίζω να μην με βρίζουν οι φίλοι των πρασίνων που πάω κόντρα στην ομαδα μου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα