Λιόλιος: «Όποιος ξανακάνει ένα παιδί να κλαίει, θα φύγει κλωτσηδόν»

Newsroom
Λιόλιος: «Όποιος ξανακάνει ένα παιδί να κλαίει, θα φύγει κλωτσηδόν»

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ήταν απόλυτος όσον αφορά τα θέματα της διαιτησίας και χρησιμοποίησε «σκληρή γλώσσα» εάν παρατηρηθούν φαινόμενα αδικίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ είχε συνάντηση με τους διαιτητές της Αττικής και της Εύβοιας όπου παρουσίασε και τον Χρίστο Χριστοδούλου. Στην εν λόγω συνάντηση αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν την ελληνική διαιτησία ενώ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε περίπτωση διαιτητικής αδικίας.

«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος συνέχισε: «Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος», ενώ συνέχισε μιλώντας για τις διαιτητικές αδικίες:

«Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν» είπε χαρακτηριστικά. Και τόνισε: «Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».

Από τη πλευρά του ο Χρίστος Χριστοδούλου σχολίασε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα