ΓεροΓιοβάισα: I'm back και... back to back η Εφές

ΓεροΓιοβάισα: I'm back και... back to back η Εφές

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: I'm back και... back to back η Εφές
Η Euroleague επιτέλους ξεκινά και ο γεροΓιοβάισα αφού ξεκουράστηκε, επιστρέφει δυνατός για να σας στείλει στο ταμείο.

Σας έλειψα; Σίγουρα όχι. Αγχωθήκατε που είχατε να ακούσετε νέα μου εδώ και καιρό; Σίγουρα όχι. Δεν πειράζει όμως γιατί ο γεροΓιοβάισα είναι και πάλι στις επάλξεις, ψάχνοντας τους τρόπους να γεμίσει με λεφτά τις τσέπες σας. Το ταμείο είναι η αποστολή μου και επέστρεψα για εσάς, τους πιστούς ακόλουθους αυτής της στήλης.

Η Euroleague ξεκινά και ο λάτρης της βότκας δεν θα γινόταν να απέχει από τη γιορτή. Δεν θα ασχοληθώ με τα αποψινά ματς, αλλά θα πάμε σε μερικά μακροχρόνια. Θα προσπαθήσω να... διαβάσω τη γυάλα και να σας δείξω τι ψάρια πιάνω από το ξεκίνημα.

Σχετικά με τον πρωταθλητή θα πάω στην... καλοδουλεμένη μηχανή του Αταμάν, την Εφές. Δύσκολο το back to back ωστόσο είναι μια εξαιρετική ομάδα με χημεία που κράτησε τα βασικά στελέχη της, ενώ έβαλε στο δυναμικό της και τον εξαιρετικό ψηλό Πετρούσεφ. Το 4.20 για κατάκτηση της Εφές με δελεάζει και δεν το αφήνω να χαθεί. Τώρα πάμε και στον MVP της κανονικής σεζόν.

Ο κύριος Νίκολα Μίροτιτς, ήταν εντυπωσιακός στην περσινή regular season, όμως παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στη συνέχεια, κάτι που κόστισε στη Μπαρτσελόνα η οποία περίμενε παραπάνω από τον σταρ της. Μπαίνει στη νέα σεζόν θέλοντας να αποδείξει πράγματα και να δώσει απαντήσεις. Άρα το 5.00 που δίνεται για MVP αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Τέλος θα σας δώσω και ένα στανταράκι για τον προπονητή της σεζόν. Ξέρω πως το παρακάνω με την Εφές, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ένα τρένο υπό την καθοδήγηση του Αταμάν και αυτό δεν βλέπω αλλάζει φέτος. Έχει τους παίκτες να κάνει σπουδαία πράγματα και θεωρώ πως το 7.00 για να βγει προπονητής της σεζόν είναι δωράκι. Εσείς δεν θέλετε να το ξετυλίξετε;

Kαλή τύχη φίλοι μου, κρατήστε τις προβλέψεις και θα με θυμηθείτε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα