Βασιλακόπουλος: Η τελευταία ημέρα στα γραφεία της ΕΟΚ

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Βασιλακόπουλος: Η τελευταία ημέρα στα γραφεία της ΕΟΚ

bet365

Η τελευταία ημέρα του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ. Η συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο, η είσοδος από την... άλλη πόρτα και η αναμονή.

Για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο η στιγμή ήταν παράξενη. Συνέβαινε για πρώτη φορά. Και τελευταία. Η συνάντησή του πρώην, πλέον, προέδρου της ΕΟΚ, με τον νυν, τον Βαγγέλη Λιόλιο έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) στα γραφεία της ΕΟΚ.

Η άφιξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου, λίγο μετά τις 11 το πρωί (και ενώ ο Β.Λιόλιος ήταν ήδη εκεί από το πρωί) διέθετε μία μικρή αλλαγή. Ο επί 35 χρόνια πρόεδρος της ΕΟΚ συνήθιζε να μπαίνει στο γραφείο του από την δεύτερη πόρτα της ΕΟΚ, στο ΟΑΚΑ και όχι από την κεντρική.

Μόνο που το γραφείο του, ανήκει πια στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο οποίος ήταν ήδη εκεί και προχωρούσε τα πρώτα ζητήματα της προεδρίας του. Υπάρχει βέβαια και η επισημότητα της στιγμής, γι' αυτό και ο Γ.Βασιλακόπουλος επέλεξε την είσοδο από την κεντρική πόρτα.

Ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος είδε αρκετούς από τους υπαλλήλους της ΕΟΚ να τον υποδέχονται, χρειάστηκε να περιμένει έξω από το γραφείο, προτού ο Β.Λιόλιος τον δεχτεί. Όταν αυτό συνέβη, οι δυο τους συνομίλησαν με κλειστές πόρτες.

Μέχρι τη στιγμή της κοινής φωτογράφισης. Η «παράδοση-παραλαβή» της ομοσπονδίας, μετά από δεκαετίες, με κάθε επισημότητα.

Κατά την αποχώρησή του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, αλλά υποσχέθηκε ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου σύντομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα