Η Ακαδημία του Ολυμπιακού καινοτομεί με το πρόγραμμα RED 360 (pics & vid)

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού καινοτομεί με το πρόγραμμα RED 360 (pics & vid)

Newsroom
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού καινοτομεί με το πρόγραμμα RED 360 (pics & vid)

bet365

Η OlympiacosBC The Academy παρουσίασε το πρόγραμμα RED 360 που έχει ως στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσης των νεαρών παικτών.

Η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων ήταν η κορωνίδα του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού που παρουσίασε το πρόγραμμα RED 360.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, «το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των νεαρών αθλητών σε οργανωμένη βάση. Από ατομικές προπονήσεις και συνεδρίες με σύμβουλο απόδοσης έως ημερήσια παρακολούθηση και σύνταξη μηνιαίας αναφοράς με μορφή διαγραμμάτων.

Επιδίωξη του προγράμματος είναι οι αθλητές να έχουν μια στοχευμένη προσέγγιση για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης τους και να αναπτύξουν το ταλέντο τους μέσω συστηματικής δουλειάς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία (210-4833283), Δευτέρα - Παρασκευή από τις 15:30 έως τις 21:00».

1

2

3

4

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED