Υποψήφιοι για το Hall of Fame του 2022, Ομπράντοβιτς, Μπλατ και Μάλκοβιτς

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Υποψήφιοι για το Hall of Fame του 2022, Ομπράντοβιτς, Μπλατ και Μάλκοβιτς

bet365

Μία ομάδα εξαιρετικών προπονητών είναι υποψήφια για την είσοδο της στο Hall of Fame της FIBA στην τάξη του 2022. Ανάμεσά τους ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και ο Σάντρο Γκάμπα.

Η τάξη του 2021 πρόκειται να εισαχθεί στο Hall of Fame του ΝΒΑ την 11η Σεπτεμβρίου. Και ήδη οι υποψήφιοι της επόμενης... φουρνιάς για το αντίστοιχο HOF της FIBA έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστοί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SportsWalla, οι άλλοτε προπονητές του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta) και Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, αλλά και ο τέως κόουτς του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ είναι υποψήφιοι για την είσοδό του στο HOF.

Μαζί τους και άλλοι θρύλοι του αθλήματος, όπως οι Ιταλοί Σάντρο Γκάμπα, Βαλέριο Μπανκίνι και ο Σλοβένος, Σμάγκο Σάγκαντιν.

«Είναι μία τεράστια τιμή που βρίσκομαι σε αυτή τη λίστα, μαζί με άλλα απίστευτα ονόματα», τόνισε το SportsWalla ο Μπλατ.

Διαβάστε όλες τις συνεντεύξεις από την αποστολή του Gazzetta στη Σερβία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα