Παπανικολάου: «Αποφεύχθηκε ο "εμφύλιος" που κάποιοι επιχείρησαν για προσωπικούς λόγους»

Newsroom
Παπανικολάου: «Αποφεύχθηκε ο "εμφύλιος" που κάποιοι επιχείρησαν για προσωπικούς λόγους»

bet365

O υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου σχολίασε την απόρριψη της προσφυγής του σωματείου της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα κατά των 73 σωματείων και τόνισε πως αποφεύχθηκε η αποσταθεροποίηση του ελληνικού μπάσκετ.

Η προσφυγή του σωματείου της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα κατά των 73 σωματείων απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο και οι εκλογές θα γίνουν κανονικά την Κυριακή 12 Σεπτέμβρη.

Θέση για το θέμα πήρε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου και τόνισε πως αποφεύχθηκε η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού μπάσκετ και ο εμφύλιος που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν.

Αναλυτικά


«Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν… Η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ αποφεύχθηκε σήμερα το πρωί με την απόρριψη της προσφυγής για τη ματαίωση των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Μαζί αποφεύχθηκε και ο «εμφύλιος», που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς λόγους…

Τα Σωματεία δικαιώθηκαν για έβδομη φορά. Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει ότι στο Ελληνικό Μπάσκετ δεν χωρούν «παιδιά» και «αποπαίδια». Δεν χωρούν σωματεία «δικά μας» και «δικά σας». Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι ένα και αδιαίρετο και προπάντων, ισχυρό. Κυρίως, δε, το Ελληνικό Μπάσκετ δεν δύναται να συρρικνωθεί, μόνο και μόνο για να εκλεγούν συγκεκριμένοι παράγοντες.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής και πλέον, επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο. Το Ελληνικό Μπάσκετ ψηφίζει την Κυριακή για την ανάδειξη ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γυρίσει σελίδα
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα