Παπανικολάου: «Ο Φασούλας δεν θέλει άμεσα εκλογές»

Newsroom
Παπανικολάου: «Ο Φασούλας δεν θέλει άμεσα εκλογές»

bet365

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου κατήγγειλε πως υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των σωματείων για τη συμμετοχή τους στις εκλογές!

Οι εκλογές της ΕΟΚ είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε επισήμως τις υποψηφιότητες και ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία, Άγγελος Παπανικολάου κατήγγειλε πως υποψήφιος παράγοντας της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ» του Παναγιώτη Φασούλα έκανε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Με αυτήν ζητάει να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των σωματείων για τη συμμετοχή τους στις εκλογές.

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ.

Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα