Διαιτητές δέχθηκαν απειλές από «μπράβους» σε ματς τελικής φάσης Παίδων!

Newsroom
Διαιτητές δέχθηκαν απειλές από «μπράβους» σε ματς τελικής φάσης Παίδων!

bet365

Απίστευτα πράγματα για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, αφού διαιτητές σε ματς της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάιδων που διεξάγεται στο κλειστό της Κυψέλης, κατήγγειλαν πως απειλήθηκαν από «μπράβους».

Μάλιστα στους διαιτητές στάλθηκαν και απειλητικά μηνύματα που δεν αφορούσαν μόνο αυτούς αλλά και τις οικογένειες τους. Αμέσως πήγαν στην αστυνομία και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων, με τον Εισαγγελία να δίνει κατευθείαν εντολή να αρχίσουν οι νόμιμες διαδικασίες

Το ματς όπου δέχθηκαν απειλές από «μπράβους» αφορά την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάιδων που διεξάγεται στο κλειστό της Κυψέλης, ενώ είπαν ότι είναι άνθρωποι συγκεκριμένων παραγόντων, προσθέτοντας πως ανάλογα τι θα γίνει στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ θα υπάρχει στο επόμενο διάστημα και… προσοχή στους διαιτητές.

Να σημειωθεί πως δεν είναι άτομα που άνηκαν στη μία ή την άλλη ομάδα και για αυτό το λόγο έγινε και καταγγελία κατά αγνώστων, αφού σε αντίθεση περίπτωση θα είχαν δοθεί και ονόματα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED