Ο Τελέτοβιτς επιστρέφει στα παρκέ για να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της Βοσνίας!

Ευαγγελος Στελλάκης
Ο Τελέτοβιτς επιστρέφει στα παρκέ για να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της Βοσνίας!

bet365

Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από το μπάσκετ, ο Μίρζα Τελέτοβιτς πήρε την απόφαση να... φορέσει ξανά τη φόρμα του, ούτως ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

Σε μια είδηση - έκπληξη, ο βετεράνος φόργουορντ και νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης της Βοσνίας, αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ!

Τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του, φορώντας τη φανέλα της Τουρμπίνα Γιαμπλάνιτσα, η οποία είναι η ομάδα της γενέτειρας του. Εκεί έκανε μάλιστα και τα πρώτα του βήματα ως παίκτης μπάσκε, στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς είχε αποσυρθεί το 2018, σε ηλικία 33 ετών, λόγω προβλήματος στους πνεύμονες. Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε για έξι σεζόν, καταγράφοντας 343 συμμετοχές με 8.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Τουρμπίνα αγωνίζεται κι ο γιος του 36χρονου σταρ. Εξάλλου, ο Τελέτοβιτς ανέφερε πως «έπαιξα στο εξωτερικό για 18 χρόνια, αλλά δεν έχω ξεχάσει τις ρίζες μου», ενώ άφησε ανοικτό παράθυρο να συνεχίσει στην ομάδα και τη σεζόν 2022-23!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα