Φανάρια Νάξου – Λεύκιππος Ξάνθης 43-75

Gazzetta team
Φανάρια Νάξου – Λεύκιππος Ξάνθης 43-75

bet365

Στο δεύτερο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, ο Λεύκιππος επικράτησε με 75-43 των Φαναριών.

Η ομάδα της Ξάνθης πανηγύρισε το ροζ φύλλο απέναντι στην αντίστοιχη της Νάξου στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων. Νωρίτερα, θυμίζουμε πως οι έφηβοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν τον τίτλο νικώντας με 66-60 το Περιστέρι.

Δεκάλεπτα: 12-18, 20-39, 34-53, 43-75

Διαιτητές: Τσολάκος, Μηλαπίδης, Κοϊμτζόγλου

Φανάρια Νάξου (Αθανασιάδης): Γκιόργκα 1, Λιανόπουλος 6(1), Παπανικολάου, Τριαντάφυλλος 2, Κούρτης 6, Δεγαϊτας 2, Χίλα, Χιλάι 18(2), Βόμβας 6, Δόκλης 2.

Λεύκιππος Ξάνθης (Μαγιάννης): Μακαρατζής 15(3), Δεληγιάννης 12, Πεχλιβανίδης 2, Βασαλάκης 4, Αλεμδάρ 4, Σαββίδης 15(2), Κοπτόπουλος, Βάμπουλας 4, Τσιρχόγλου 11, Ιωαννίδης 2, Καλεντζή 4, Μουργόπουλος 2.

Βαθμολογία

Ολυμπιακός 10 (πρωταθλητής)

Περιστέρι 8

Προμηθέας Πάτρας 7*

ΔΕΚΑ 6*

Λεύκιππος Ξάνθης 6

Φανάρια Νάξου 5

*Προμηθέας και ΔΕΚΑ έχουν ένα ματς λιγότερο

Δηλώσεις

Αργύρης Ιωαννίδης (παίκτης Λεύκιππου Ξάνθης): «Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ολοι οι παίκτες ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Ηταν μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στην τελική φάση. Παλέψαμε και καταφέραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γιώργος Βάμπουλας (παίκτης Λεύκιππου Ξάνθης): «Όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και αυτό το μεγάλο ταξίδι έφθασε στο τέλος του. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους προπονητές μας και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλη αυτή την εμπειρία που περάσαμε μαζί»

Διονύσης Δόκλης (παίκτης Φαναριών Νάξου): «Στο σημερινό παιχνίδι δε δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μπορεί να φταίει η κούραση και η ταλαιπωρία. Σίγουρα θα μπορούσαμε καλύτερα, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που φθάσαμε μέχρι εδώ».

Αμελ Γκιόργκα (παίκτης Φαναριών Νάξου): «Χαρήκαμε πολύ που περάσαμε στην τελική φάση. Δε δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα η ψυχολογία μας έπεσε με τον τραυματισμό του Σεϊντίνι. Προσπαθήσαμε αρκετά στο σημερινό ματς, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχαμε την πρώτη μας νίκη».

 

Τελευταία Νέα