Έτσι θα φαίνονται Ντόντσιτς και Νοβίτσκι στο NBA 2K22 (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Έτσι θα φαίνονται Ντόντσιτς και Νοβίτσκι στο NBA 2K22 (pic)

bet365

Μια πρώτη «γεύση» δόθηκε στην δημοσιότητα για το πως θα μοιάζουν στο επερχόμενο «NBA 2K22» οι παίκτες που θα εμφανίζονται στο εξώφυλλο του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Ο νυν σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, καθώς κι ο θρύλος του franchise, Ντιρκ Νοβίτσκι, θα «ντύσουν» τα εξώφυλλα των βασικών εκδόσεων του νέου «NBA 2K22» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Εκτός των δύο Ευρωπαίων, σε άλλα covers του παιχνιδιού θα βρίσκεται κι η Κάντας Πάρκερ (6x All-Star, 2x MVP και μια φορά πρωταθλήτρια στο WNBA) που αποτελεί ένα τεράστιο όνομα για το αμερικανικό αλλά και το παγκόσμιο μπάσκετ γυναικών γενικότερα.

Πως και με πόση ακρίβεια θα απεικονίζονται όμως οι παραπάνω αστέρες από τα νέα γραφικά του δημοφιλούς παιχνιδιού; Ιδού ένα πρώτο δείγμα...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED