Μεταφέρεται στο Θριάσιο ο Φάνης Χριστοδούλου

Μεταφέρεται στο Θριάσιο ο Φάνης Χριστοδούλου

bet365

Στο Θριάσιο νοσοκομείο αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο Φάνης Χριστοδούλου μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του το πρωί της Δευτέρας (12/7). Το απόγευμα τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων.

Ξεκίνησε η διαδικασία αεροδιακομιδής με αεροπλάνο C-27 του Φάνη Χριστοδούλου από την Πάρο με προορισμό το Θριάσιο νοσοκομείο στην Ελευσίνα και σε 20 λεπτά περίπου θα βρίσκεται στην Αθήνα. Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ είχε ατύχημα νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (12/7) στην Πάρο και υπήρχαν φόβοι για τραύμα στο κεφάλι και στο πνευμοθώρακα.

Το ευχάριστο είναι ότι οι πρώτες εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας της Πάρου δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλά το γεγονός πως στο νησί δεν υπάρχει αξονικός τομογράφος έκριναν απαραίτητη την μεταφορά σε νοσοκομείο της Αθήνας για περισσότερες εξετάσεις και με προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του από την Πάρο.

Μάλιστα, ο γιατρός των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ προέβη σε παροχέτευση θωρακικής κοιλότητας, ώστε να πραγματοποιηθεί η αεροδιακομιδή με ασφάλεια για την ασφάλεια του παλαίμαχου άσου.

Ο Φάνης Χριστοδούλου θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων στο Θριάσιο νοσοκομείο και το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.

 

Τελευταία Νέα