Σοβαρό τροχαίο στην Πάρο ο Φάνης Χριστοδούλου

Σοβαρό τροχαίο στην Πάρο ο Φάνης Χριστοδούλου

bet365

Σοβαρό τροχαίο είχε το πρωί με την μηχανή του στην Πάρο ο Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος θα μεταφερθεί με προσωπική παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια στην Αθήνα. Απομακρύνονται οι αρχικοί φόβοι για τραύμα στον πνευμοθώρακα.

Σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του είχε σήμερα το πρωί ο Φάνης Χριστοδούλου στην Πάρο.

Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ που μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, έχει χτυπήσει στο γόνατο, στο πρόσωπο και το κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι ο βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί φοβούνταν για τραύμα στον πνευμοθώρακα και στο κεφάλι, αλλά προϊόντος του χρόνου, ο Φάνης αισθάνεται καλύτερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φόβοι για κάτι πολύ σοβαρό απομακρύνονται.

Εντός των επόμενων λίγων ωρών και μετά από προσωπική παρέμβαση του υπουργού Υγείας και πρώην συμπαίκτη του Φάνη στον Πανιώνιο, Βασίλη Κικίλια (ο οποίος ενημερώθηκε από τον Νίκο Φιλίππου) θα φτάσει στη Νάουσα της Πάρου C127 με το οποίο ο Χριστοδούλου θα μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάσταση του.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED