Τι λέει η υπάλληλος της ΕΟΚ που καταγγέλλει στέλεχος για απόπειρα βιασμού! (vid)

Τι λέει η υπάλληλος της ΕΟΚ που καταγγέλλει στέλεχος για απόπειρα βιασμού! (vid)

bet365

Υπάλληλος της ΕΟΚ μίλησε για την απόφαση της να προχωρήσει σε καταγγελία κατά στελέχους της ΕΟΚ, κατηγορώντας τον ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

Aπό το Gazzetta είχατε πληροφορηθεί πρώτοι ότι γυναίκα υπάλληλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατήγγειλε ανώτατο στέλεχος της ομοσπονδίας, για απόπειρα βιασμού (το 2014) και για μία σειρά από σεξουαλικές παρενοχλήσεις (από το 2014 έως το 2018). Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε την υπόθεση στον Εισαγγελέα την καταγγελία βιασμού εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!

Με το θέμα ασχολήθηκε μετά από καιρό, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με την καταγγέλουσα να στέκεται στην απόφαση της να προχωρήσει στην καταγγελία και να αναφέρει πως όλη αυτή η κατάσταση έχει απόλυτα βλαπτικές συνέπειες στην ψυχοσύνθεσή μου σε όλα τα επίπεδα:

«Χρειάστηκε μεγάλο ψυχικό σθένος για να αποφασίσω να προχωρήσω στην καταγγελία. Από το 2019, όταν έγινε γνωστή η καταταγγελία μου και το τι έζησα από αυτόν τον άνθρωπο, στην εργασία μου, βιώνω μια συστηματική ψυχολογική επίθεση και περιθωριοποίηση, όχι μόνο από τους ιθύνοντες αλλά και από συναδέλφους μου που είναι προσκείμενοι στον συγκεκριμένο άνθρωπο και στην εξουσία που κατέχει, με αποτέλεσμά να βιώνω καθημερινά «mobbing». Συνάδελφοί μου με χλευάζουν προκλητικά και έρχομαι αντιμέτωπη κάθε μέρα τόσο τον κατηγορούμενο όσο και με μέλη της διοίκησης που κώφευσαν στις καταγγελίες μου. Λόγω της θέσης μου, ψευδώς, δέχομαι πόλεμο ότι διαδίδω στοιχεία της Ομοσπονδίας χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο, προσπαθούν να διαβάλλουν ακόμα και στοιχεία της προσωπικότητάς μου, η καθημερινή μου εργασία έχει ελαχιστοποιηθεί και δεν συμμετέχω σε διοργανώσεις. Όλη αυτή η κατάσταση έχει απόλυτα βλαπτικές συνέπειες στην ψυχοσύνθεσή μου σε όλα τα επίπεδα. Είναι ασύλληπτο πως από κατήγορος βρίσκεσαι κατηγορούμενη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και ευελπιστώ με την εξέταση της υπόθεσης να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά».

Η υπόθεση έχει μεταφερθεί στο Πρωτοδικείο Πάτρας και έχει αργήσει χαρακτηριστικά να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία.

 

Τελευταία Νέα