Ο Ντάκουρης υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΣΚΑ

Ο Ντάκουρης υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΣΚΑ

bet365

Ο Βασίλης Ντάκουρης, συνεργάτης του Βαγγέλη Λιόλιου στην παράταξη «Δώσε Πάσα» ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΣΚΑ.

Συγκεκριμένα η παράταξη «Δώσε Πάσα» ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του Βασίλη Ντάκουρη αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «το μπάσκετ αλλάζει σελίδα..»

Αναλυτικά:

«Την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής κατέθεσε επισήμως σήμερα το πρωί ο Βασίλης Ντάκουρης.

Το μέλος του “Δώσε Πάσα”, έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να θέσει εαυτόν στην κρίση των Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, ζητώντας την υποστήριξή τους στις εκλογές της 28ης Ιουνίου.

Ο Βασίλης Ντάκουρης, που έχει υπηρετήσει το αθηναϊκό μπάσκετ από κάθε πόστο εδώ και τέσσερις δεκαετίες, δήλωσε τα εξής:

Η μεγαλύτερη ένωση της Ελλάδας έχει άμεση ανάγκη από μια σύγχρονη λειτουργία και διοίκηση, με οικονομική , οργανωτική και διαχειριστική διαφάνεια, με όσο το δυνατό λιγότερες οικονομικές επιβαρύνσεις στους συλλόγους της, με ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών και των επικοινωνιών, με έμφαση στο αναπτυξιακό μοντέλο των ομάδων της, με συμμετοχή όλων στις διαδικασίες των αποφάσεων και αρκετά άλλα, έχοντας πάντα εποικοδομητική και ξεκάθαρη όμως συνεργασία με την ομοσπονδία.
Ήρθε η εποχή, με την υποστήριξη των εθελοντών παραγόντων των σωματείων να αλλάξουμε πολλά.
Με πρόγραμμα και χρηστή διακυβέρνηση θα τα καταφέρουμε!

Η πρωτοβουλία του “Δώσε Πασά” συνεχίζει τις προσπάθειες της για να αποκτήσουμε το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

Το μπάσκετ αλλάζει σελίδα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα