Φασούλας: «Δέσμευση πως το μπάσκετ θα ανέβει και πάλι ψηλά»

Φασούλας: «Δέσμευση πως το μπάσκετ θα ανέβει και πάλι ψηλά»

Φασούλας: «Δέσμευση πως το μπάσκετ θα ανέβει και πάλι ψηλά»
Ο Παναγιώτης Φασούλας, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την επέτειο του «θαύματος» του' 87.

Ο Παναγιώτης Φασούλας δεν γινόταν να ξεχάσει την σημερινή ξεχωριστή ημέρα και έστειλε το δικό του μήνυμα για την Εθνική ομάδα που σαν σήμερα το 1987 στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα, μαζί με μια δέσμευση για το μέλλον.

Αναλυτικά:

«Σε όλη την αθλητική μου καριέρα υπήρξαν πολλά γεγονότα που με χαρακτήρισαν, αλλά το γεγονός που χαράχτηκε πιο έντονα στην μνήμη μου είναι η μέρα που η Εθνική μας ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1987.

Πέρασαν 34 χρόνια από τότε και όμως είναι σαν μόλις χτες, αυτή η νεανική παρέα των συναθλητών μου γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και σθένος, απέναντι σε όλα τα προγνωστικά της εποχής, σήκωσε το πολύτιμο κύπελλο.

Η Εθνική μας, η επίσημη αγαπημένη όπως την χαρακτήρισαν, η ομάδα θαύμα, κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο. Να στείλει στο Πάνθεον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ την Ελλάδα και μαζί της όλους τους Έλληνες που στάθηκαν δίπλα της, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες.

Αυτές τις στιγμές δόξας και περηφάνειας του αθλήματος που ζήσαμε όλοι μαζί , αθλητές, προπονητές , φίλαθλοι και που αποτέλεσε το έναυσμα για τους νέους να έρθουν στην αγκαλιά του μπάσκετ και να γεμίσουν τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα, θέλουμε όλοι να το ξαναζήσουμε.

Αυτό ακριβώς θέλω να πετύχω τόσο εγώ, όσο και η πρωτοβουλία «Πρώτα το Μπάσκετ» και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά να το καταφέρω, κόντρα σε όποιες δυσκολίες και αν βάζουν στο δρόμο μας .

Το μπάσκετ θα ανέβει και πάλι ψηλά και αυτό δεν είναι μια υπόσχεση αλλά μια δέσμευση που θα την κάνω πράξη.

Παναγιώτης Φασούλας

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα