Αναβλήθηκε το φιλικό της Εθνικής Γυναικών λόγω covid-19

Αναβλήθηκε το φιλικό της Εθνικής Γυναικών λόγω covid-19

bet365

To προγραμματισμένο για σήμερα (12/6) φιλικό της Εθνικής Γυναικών με το Βέλγιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει EuroBasket αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα.

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο EuroBasket δίχως την Ελεάννα Χριστινάκη, η οποία χάνει τη διοργάνωση αφού υπέστη μερική ρήξη χιαστού, δίνοντας τη θέση της στην Χριστίνα Αναστασοπούλου.

Από 'κει και πέρα, το σημερινό φιλικό με το Βέλγιο αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους λόγω κρούσματος κορονοϊού στην αντίπαλο ομάδα.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Λόγω κρούσματος κορονοϊού στην Εθνική Βελγίου το σημερινό φιλικό της Εθνικής Γυναικών αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους και με βασικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των διεθνών αθλητριών ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα