Μερική ρήξη χιαστού η Χριστινάκη, χάνει το Ευρωμπάσκετ

Μερική ρήξη χιαστού η Χριστινάκη, χάνει το Ευρωμπάσκετ

Μερική ρήξη χιαστού η Χριστινάκη, χάνει το Ευρωμπάσκετ

bet365

Η Ελεάννα Χριστινάκη υπέστη μερική ρήξη χιαστού στον φιλικό αγώνα της Εθνικής Γυναικών με το Βέλγιο και δεν θα ενισχύσει την Ελλάδα στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Δίχως διοικητικό συνοδό και γιατρό η Εθνική στο ματς.

Ο τραυματισμός της Ελεάννας Χριστινάκη στο χθεσινό (10/6) φιλικό της Εθνικής Γυναικών με το Βέλγιο αποδείχθηκε σοβαρός καθώς η διεθνής αθλήτρια υπέστη μερική ρήξη χιαστού και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Η Χριστινάκη επέστρεψε στην Αθήνα και η κατάστασή της θα επανεκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες ενώ στη θέση της κλήθηκε η Χριστίνα Αναστασοπούλου, η οποία θα μεταβεί στη Βαλένθια την προσεχή Δευτέρα 14/6 ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής που θα συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ (17-27 Ιουνίου).

Πάντως η Εθνική Γυναικών, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν είχε διοικητικό συνοδό αποστολής κάποιο μέλος της ΕΟΚ στο φιλικό με το Βέλγιο ούτε δικό της γιατρό παρά μόνο την τιμ μάνατζερ Σοφία Κλιγκοπούλου και μια φυσικοθεραπεύτρια.

 

Τελευταία Νέα