Ολυμπιακοί Αγώνες: Συμφωνία της ΔΟΕ με Pfizer και BioNTech SE για δωρεάν εμβόλια στις αποστολές

Gazzetta team
Ολυμπιακοί Αγώνες: Συμφωνία της ΔΟΕ με Pfizer και BioNTech SE για δωρεάν εμβόλια στις αποστολές

bet365

Pfizer kai ΒιοTech υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με την ΔΟΕ εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε την συμφωνία με τις φαρμακευτικές βιομηχανίες της Pfizer Inc και της BioNTech SE για δωρεάν εμβολιασμούς στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει δωρεάν παροχή εμβολίων σε αθλητές και συνοδούς όλων των αποστολών στην διοργάνωση του Τόκιο, καθώς υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας.

Η ΔΟΕ έχει αποκλείσει να επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους Αγώνες (23 Ιουλίου-8 Αυγούστου), ζητάει όμως να δοθεί προτεραιότητα στους αθλητές και ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους συμμετέχοντες να εμβολιαστούν.

Οι πρώτες παραδόσεις του εμβολίου BioNTech-Pfizer θα πρέπει να αρχίσουν «στα τέλη Μαΐου όπου είναι δυνατόν, για να διασφαλιστεί ότι τα μέλη των συμμετεχόντων θα λάβουν τη δεύτερη δόση τους πριν από την άφιξή τους στο Τόκιο», όπως διευκρίνισαν οι δύο εταιρείες.

«Αυτή η δωρεά εμβολίων είναι ακόμη ένα μέσο στην εργαλειοθήκη μέτρων που θα βοηθήσουν να γίνουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μια ασφαλής διοργάνωση για όλους τους συμμετέχοντες, δείχνοντας παράλληλα την αλληλεγγύη μας προς τον οικοδεσπότη μας, την Ιαπωνία» ανέφερε σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED