#FanelaByGazzetta: Ο Μάκης Παπαδημητρίου μάς εξηγεί γιατί έγινε ΑΕΚ

#FanelaByGazzetta: Ο Μάκης Παπαδημητρίου μάς εξηγεί γιατί έγινε ΑΕΚ

bet365

Το #FanelaByGazzetta κάνει πρεμιέρα στο gazzetta.gr με πρώτο καλεσμένο τον Μάκη Παπαδημητρίου να μας εξηγεί γιατί έγινε ΑΕΚ: «Μόλις έφυγε ο Μπάγεβιτς νύχτωσε για πάντα»
Γεννημένος στην Κυψέλη, μεγαλωμένος στην Ηλιούπολη. Γειτονιές που ανάγκασαν τον ταλαντούχο ηθοποιό να βολοδέρνει στο γήπεδο του Χαραυγιακού κι αυτό του Αστέρα Εξαρχείων (πάνω στην Αλεπότρυπα).
Παρ’ όλα αυτά, αν ρωτήσεις τον Μάκη Παπαδημητρίου τι ομάδα είναι θα σου απαντήσει «Α.Ε.Κ.» αν και «δεν ξέρω γιατί. Βασικά ξέρω…Πάει πάρα πολύ παλιά, ήμουν πολύ μικρός…».
Αεκτσής λοιπόν, προφανώς όχι από κούνια αλλά ακόμα κι έτσι, έχει πανηγυρίσει - πιτσιρικάς - τα γκολ της κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης «και πήγαινα μετά στο παράθυρο κι έκανα χειρονομίες στον φίλο μου τον Φίλιππο που ήταν γαύρος», ενώ όντας πια μπαμπάς είχε βρεθεί στο Ο.Α.Κ.Α. «στη μία και μοναδική φορά που έχω πάει στο γήπεδο, για να δούμε το ματς με την Μπάγερν, που χάσαμε 2-0. Τώρα περιμένω να φτιαχτεί το νέο γήπεδο και μετά, σε δέκα χρόνια πάλι».
Από τις απαντήσεις του, καταλαβαίνεις πως δεν είναι κι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της Α.Ε.Κ. Το παραδέχεται κι ο ίδιος. Όπως παραδέχεται πως αν δεν ήταν με τον δικέφαλο του Νότου «θα ήμουν μία από τις ταλαιπωρημένες ομάδες».
Το #FanelaByGazzetta κάνει πρεμιέρα στο gazzetta.gr...
 

Τελευταία Νέα