Όλος ο αθλητισμός στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (pics & vid)

Gazzetta team
Όλος ο αθλητισμός στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (pics & vid)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο συλλαλητήριο των αθλητών και των προπονητών, έχοντας ως αίτημα την άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο αθλητισμός είναι μία από τις δραστηριότητες που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την πανδημία αφού ουσιαστικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται σε πλήρη απραξία.

Για τον λόγο αυτό, το πρωί της Παρασκευής (5/2) αθλητές και προπονητές έδωσαν δυναμικό παρών στο Σύνταγμα - τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα - και με σύνθημα «Ο αθλητισμός είναι ζωή, στηρίξτε τον τώρα» ζήτησαν από την Πολιτεία να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Η κατάσταση τόσο για τους αθλητές όσο και για τους προπονητές είναι εξαιρετικά δύσκολη με την πλειοψηφία τους να αντιμετωπίζει σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα με την ελπίδα αυτή την φορά οι όποιες φωνές να εισακουστούν τόσο από την πολιτική ηγεσία όσο και από τους λοιμωξιολόγους και να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα