Παρακολουθήστε live το 1ο Φιλανθρωπικό Gala της Novibet με την Τζούλια Νόβα

Gazzetta team
Παρακολουθήστε live το 1ο Φιλανθρωπικό Gala της Novibet με την Τζούλια Νόβα

bet365

H εκπομπή κάνει πρεμιέρα σήμερα (18/12) στις 20:30, με καλεσμένους τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Οι γιορτές πλησιάζουν και κάποιοι άνθρωποι μας έχουν ανάγκη πλάι τους περισσότερο από ποτέ. Έτσι, αυτή την περίοδο η Novibet σε μια ξεχωριστή ενέργεια κοινωνικής υπευθυνότητας αποφάσισε να διοργανώσει το δικό της εβδομαδιαίο εορταστικό gala προκειμένου να στηρίξει το έργο σημαντικών φιλανθρωπικών φορέων. Παρουσιάστρια θα είναι η Τζούλια Νόβα και καλεσμένοι όλοι εμείς κάθε Παρασκευή στις 20:30.

Στη σημερινή (18/12) πρώτη live εκπομπή στο πλευρό της Τζούλιας θα βρίσκονται ο Κώστας Βαϊμάκης και ο Αντώνης Καλκαβούρας, οι οποίοι θα μυήσουν την παρουσιάστρια στα άδυτα του μαγικών κόσμων του Champions League και του ΝΒΑ.

Η Τζούλια Νόβα θα «γυρίζει» το Δωροτροχό Αγάπης και η Novibet θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Σε αυτή την πρώτη εκπομπή θα στηρίξει το έργο της Αμυμώνης και του Χατζηπατέρειου - Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού.

Μαζί με τη Novibet, και ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, καθώς για κάθε θεατή στην πρεμιέρα των εκπομπών η Novibet αυξάνει τη συνολική προσφορά της προς τα Ιδρύματα.

Στις επόμενες εκπομπές στο πλευρό της Τζούλιας Νόβα θα βρεθούν δημοφιλείς καλεσμένοι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της μουσικής και του καλλιτεχνικού στερεώματος, ενισχύοντας την πρωτοβουλία της Novibet και βοηθώντας με την παρουσία τους να αυξηθεί η συλλογική προσφορά προς τα Ιδρύματα. Απολαυστικά χιουμοριστικά σκετσάκια από τους Λευτέρη Ελευθερίου και Αντώνη Κρόμπα, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην πρωτοβουλία της Novibet, θα προσφέρουν χαμόγελα και χαρά σε όλους.

Μαζί κάνουμε τις φετινές γιορτές καλύτερες. Κάνουμε τις γιορτές όπως θα θέλαμε να είναι!

Συντονιστείτε εδώ, κάθε Παρασκευή στις 20.30.

Επωφελούμενα Ιδρύματα: Αμυμώνη, Άσυλον Ανιάτων, Γιατροί του Κόσμου-Ελλάδας, Ελίζα-Εταιρια Κατά Της Κακοποίησης του Παιδιού’, ‘Ο Άλλος Άθρωπος’, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Χατζηπατέρειο - Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού

*Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 18/12, 25/12, 01/01, 08/01 ζωντανά στo Novibet.gr και στο κανάλι της Novibet στο YouTube.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα