Γίνε blogger του gazzetta!

Gazzetta team
Γίνε blogger του gazzetta!

bet365

To gazzetta δυναμώνει περισσότερο από ποτέ την ένταση της φωνής των αναγνωστών του. Δημιουργεί το gazzetta community blog και δίνει στους αναγνώστες του την ευκαιρία να δημοσιεύσουν το αθλητικό κείμενό τους στο μεγαλύτερο ψηφιακό αθλητικό μέσο της χώρας.

To gazzetta ήταν το πρώτο αθλητικό website που έδωσε χώρο έκφρασης στους αναγνώστες του. Περίπου 11 χρόνια πίσω, τον Νοέμβριο του 2009 δημιούργησε το gazzetta community, το οποίο εξελίχθηκε στην my gazzetta κοινότητα, της οποίας τα μέλη σχολιάζουν καθημερινά κάτω από τα άρθρα του αγαπημένου τους website. Ηρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω και να σας ανεβάσουμε ψηλότερα.

Από σήμερα το gazzetta δίνει σε όλους εσάς την ευκαιρία όχι μόνο να σχολιάζετε άρθρα αλλά και να γράφετε άρθρα. Δημιουργήσαμε το «Gazzetta Community Blog», δηλαδή ένα blog το οποίο περιμένει από όλους εσάς να το γεμίσετε και να πάρετε τη θέση του blogger. Να γράψετε ένα κείμενο προκειμένου να αναπτύξετε τον συλλογισμό σας για οποιοδήποτε αθλητικό θέμα σας απασχολεί. Είτε πρόκειται για την αγαπημένη σας ομάδα, είτε για έναν αθλητή ή προπονητή, είτε πρόκειται για μια αθλητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες του μεγαλύτερου αθλητικού ψηφιακού προορισμού στην Ελλάδα.

Η συντακτική ομάδα θα διαβάζει και θα αξιολογεί τα κείμενα που θα μας στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του gazzetta (info@gazzetta.gr) . Και τα καλύτερα κείμενα θα δημοσιεύονται καθημερινά στο gazzetta community blog.

Το gazzetta δυναμώνει περισσότερο από ποτέ την ένταση της φωνής των αναγνωστών του. Η άποψή σου, η ιστορία σου, η εμπειρία σου μπορεί να ακουστεί πιο δυνατά από ποτέ!

 

Τελευταία Νέα