Τα σκηνικά του Μπαλοτέλι (Νο2)

Τα σκηνικά του Μπαλοτέλι (Νο2)

bet365

Έχουμε κάνει Νο1 και σίγουρα θα κάνουμε και Νο3! Ο Μάριο Μπαλοτέλι «ξαναχτύπησε» με ένα... ωραίο σκηνικό και το gazzetta.gr έκανε το «best» του Ιταλού μετά τη μεταγραφή στη Σίτι.
2 Οκτωβρίου 2010
«Ντου» σε γυναικείες φυλακές
Στην Ιταλία επέστρεψε τον Οκτώβριο ο Μπαλοτέλι, για να αναρρώσει από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης. Αγωνιστικής δράσης, καθώς εκτός των τεσσάρων γραμμών έπαιζε μεγάλη μπάλα. Ενα απόγευμα δεν είχε τι να κάνει και πήγε μαζί με τον 17χρονο αδερφό του μία συνηθισμένη βολτίτσα με το αμάξι. Πού; Μα στις γυναικείες φυλακές στην Μπρέσια φυσικά! «Ηταν απόγευμα όταν είδαμε μία κάμπριο Mercedes τεράστιου κυβισμού να περνάει την πύλη. Μέσα στο αμάξι βρίσκονταν δύο άτομα, μετά συνειδητοποιήσαμε ότι ο ένας ήταν ο Μπαλοτέλι», τόνισε ο αξιωματικός των φυλακών. Τελικά οι Αρχές κράτησαν 20 λεπτά τον Μάριο, ο οποίος δήλωσε πως είχε απλά περιέργεια για το πώς είναι οι γυναικείες φυλακές.

4 Οκτωβρίου 2010
Show στο «Μεάτσα»
Σε διάστημα που δεν είχε υποχρεώσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Μπαλοτέλι αποφάσισε να πάει στο γήπεδο της παλιάς του ομάδας, Ίντερ και να δει το ντέρμπι με τη Γιούβε. Εκεί πήρε φόρα δεν έλεγε να σταματήσει. Κατά την άφιξή του φρόντισε να αφήσει ξερούς τους δημοσιογράφους απαντώντας σε ερώτηση: «Γιατί είμαι εδώ; Επειδή είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Ποιά Ιντερ ξαναβρίσκω; Δεν ξέρω, πάω να δω...». Αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς στη συνέχεια από το μικρόφωνο του Sky είπε για έναν από τους σχολιαστές: «Ο Μάσιμο Μάουρο δεν καταλαβαίνει τίποτα από ποδόσφαιρο» και στη συνέχεια έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο σε μερίδα οπαδών της Ιντερ, με τον φακό να τον πιάνει στα πράσα.

25 Μαρτίου 2011
Η πόρνη του Ρούνεϊ
Οι ιδέες του για...ωραία σκηνικά δεν τελειώνουν ποτέ. Το ημερολόγιο έγραφε 25 Μαρτίου και ο Μάριο αποφάσισε να διώξει την πλήξη και πήγε σε εστιατόριο. Εκεί πέτυχε την παρέα της πόρνης, Τζένι Τόμπσον, η οποία είναι γνωστή για το σκάνδαλο με τον Ρούνεϊ και αφού την είδε να βγαίνει από την τουαλέτα, άρχισε να φωνάζει «Ρούνεϊ, Ρούνεϊ» ενώ στη συνέχεια... έσκασε στα γέλια και χτύπησε τα δάχτυλά του προς στους άνδρες στην παρέα της! Κι όμως το σκηνικό δεν τελείωσε εδώ! Φεύγοντας πέταξε σε έναν φίλο της πόρνης ένα βατόμουρο και του ζήτησε να βγουν έξω για να... τα πούνε.

20 Μαρτίου 2011
Μπαλοτέλι-μπλουζάκι 0-1
Σε αυτή την περίπτωση τα λόγια είναι περιττά καθώς η εικόνα (το video) μιλάει από μόλη της. Ο 21χρονος δεν μπορεί να βάλει ένα μπλουζάκι για την προπόνηση. Οχι δεν παίζει κάτι άλλο, απλά δεν μπορεί το παλικάρι. Αφού τον βοηθάει ένας άνθρωπος της ομάδας να το φορέσει, τελικά το βγάζει για να βάλει ένα άλλο, άλλου χρώματος. Κακή επιλογή καθώς δεν μπορεί να φορέσει ούτε αυτό!

27 Μαρτίου 2011
Βελάκια σε παίκτες των ακαδημιών
Κάθε φάση με τον νεαρό Ιταλό είναι η πιο τέλεια... μέχρι την επόμενη. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει στόχους τους ποδοσφαιριστές από τα μικρότερα τμήματα. Ο Μάριο καθόταν σε δωμάτιο του προπονητικού κέντρου της Μάντσεστερ Σίτι όταν κατέβασε την φοβερή ιδέα. «Να πετάξω βελάκια στους παίκτες των ακαδημιών». Ετσι και έκανε! Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα