Αμερικανο-ισραηλινός ο «κολοσσός»!

Αμερικανο-ισραηλινός ο «κολοσσός»!

Gazzetta team
Αμερικανο-ισραηλινός ο «κολοσσός»!

bet365

Αμερικανο-ισραηλινός κολοσσός, με εμφανιζόμενο προϋπολογισμό 3 δις δολαρίων για αθλητικές επενδύσεις, έρχεται άμεσα στην Αθήνα για να καταθέσει πρόταση αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, πολυεθνικός όμιλος-κολοσσός Αμερικανικών και Ισραηλινών συμφερόντων με έδρα στις ΗΠΑ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του Παναθηναϊκού και προκύπτει ως τρίτη πρόταση μετά τον Σουλτάν και την Arboris Capital.

Η πληροφορία που μεταδόθηκε αναφέρει πως το συγκεκριμένο fund έχει προϋπολογισμό 3 δις δολαρίων (!!!) μόνο για αθλητικές επενδύσεις στις ΗΠΑ. Τεράστιο μέγεθος δηλαδή, αν πράγματι ισχύουν όλα τα παραπάνω και κυρίως αν όντως ενδιαφέρονται για την αγορά του Παναθηναϊκού. Ο Αλέξης Κούγιας που ήταν παρών στην εκπομπή τη χαρακτήρισε «παγκόσμια δύναμη και μακάρι να γίνει αυτό το deal»...

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν εκπροσώπους του fund να βρίσκονται στην Ελλάδα την Τετάρτη το βράδυ, προκειμένου την Πέμπτη να γίνει και η πρώτη επαφή με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί και πιθανότατα η πρόταση για την απόκτηση των μετοχών. Το 54,7% δηλαδή του Τζίγκερ.

Εκτός από την εταιρία-κολοσσό, στην Αθήνα αναμένεται να βρεθούν και μέλη της axiom Capital, η οποία είναι η μεσολαβήτρια εταιρία και θα προσπαθήσει να προχωρήσει το συγκεκριμένο deal!

Προϋπόθεση για να μετατραπεί το ενδιαφέρον σε πρόταση είναι να γίνει οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, όπως μεταφέρθηκε από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Να σημειωθεί ότι ο μεσολαβητής από Ελλάδα στη συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να είναι ο μάνατζερ Άγγελος Τραυλός.

Τέλος, το αμερικανικό fund φέρεται να έχει στην κατοχή του μετοχές ομάδων χόκεϊ επί πάγου και μπέιζμπολ, και πως το ποσό των 3 δις δολαρίων βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιό του για επενδύσεις αποκλειστικά στον χώρο του αθλητισμού!

Φυσικά τη δεδομένη χρονική στιγμή όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στη Σαουδική Αραβία και στην αναμονή του pρίγκιπα, όμως αν όντως υπάρχει και μία ακόμη πρόταση παρουσιάζει ενδιαφέρον το... ποιόν της!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα