Περιμένοντας... την διοίκηση!

Περιμένοντας... την διοίκηση!

Περιμένοντας... την διοίκηση!

Οι ευθύνες, οι χειρισμοί Ζαγοράκη και η πολυφωνική διοίκηση που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά τα επόμενα 24ωρα είναι τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Το gazzetta.gr αναλύει!

Διοίκηση ακούνε αλλά διοίκηση δεν βλέπουν στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που βγαίνει από τα χείλη των παραγόντων της ομάδας είναι το: «προχωράμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας». Βέβαια αυτό είχε ειπωθεί και το περασμένο καλοκαίρι από τους ίδιους πρωταγωνιστές. Όταν τότε διαβεβαίωναν τον κόσμο της ομάδας πως οι διαφορές που τους χώριζαν έχουν παραμεριστεί.

Η στάση του Κατσαρή

Μεγάλη ευθύνη έχει και ο θεματοφύλακας του συλλόγου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής να έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον Ζαγοράκη όσο και με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους και να τους ζητούσε να σταματήσουν τις «κόντρες» και να προχωρήσουν στον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου.

Διοίκηση πολυφωνική

Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει να βρει την νέα του ταυτότητα, με την δημιουργία μιας διοίκησης που θα φέρει όχι μόνο την υπογραφή του Ζαγοράκη, αλλά και ανθρώπων που βοήθησαν οικονομικά το σωματείο όπως η οικογένεια Σαχπατζίδη. Το θέμα είναι πως τα πάντα έχουν πάει πίσω και φτάσαμε και πάλι στο σημείο να μην έχει αποσαφηνιστεί αν διοίκηση θα αποτελείτε από 7 ή 9 μέλη.

Οι σίγουροι

Μέχρι στιγμής οι σίγουροι είναι οι Ζαγοράκης, Βρύζας, οι υιοί Σαχπατζίδης, Ποζατζίδης(εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη) και ενδεχομένως ο Κωνσταντινίδης. Από εκεί και πέρα το άγνωστό. Ο Σπύρος Μηλιορίδης είναι από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις προηγούμενες διοίκησης και συγκεντρώνει και αυτή την φορά τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει κάποιο πόστο και σ’ αυτή που έρχεται.

Στο μυαλό του Ζαγοράκη

Τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε, αλλά και ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Παρίδη. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής θέλει να βοηθήσει στην νέα προσπάθεια που πάει να στηθεί από τον Ζαγοράκη, όμως ο τελευταίος φαίνεται πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό του, αν θα επιλέξει για πρώτη φορά κάποιον από την παλιά φρουρά της ομάδας.

Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα δεδομένα που υπάρχουν για τον σχηματισμό της νέας διοίκησης στον ΠΑΟΚ. Τα πάντα θα κριθούν τα επόμενα 24ωρα με την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά τους επόμενους 6μήνες.
 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet