Γκασόλ: «Υπάρχουν πολλά φαβορί»
«Ανυπομονούμε να αρχίσουμε και να παίξουμε το πρώτο ματς απέναντι στους Πολωνούς.
Όλοι έχουμε άγχος και μας αρέσει που είμαστε εδώ», τόνισε αρχικά ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Γκρίζλις.
Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Είχαμε μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουμε βελτιωθεί, το οποίο είναι σημαντικό αλλά δεν έχουμε φτάσει στο 100%.
Όπως είπε και ο κόουτς Σκαριόλο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κατά την διάρκεια του τουρνουά».
Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά φαβορί, δεν είμαστε μόνο εμείς...
Η Ισπανία βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία αλλά όλα αυτά σταματούν να ισχύουν με την έναρξη της διοργάνωσης».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
