Αυτός είναι ο «εκλεκτός»! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Αυτός είναι ο «εκλεκτός»! (vid)

bet365

Τον Πορτογάλο διεθνή μέσο, Ζεκά, της Βιτόρια Σετούμπαλ, η οποία καίγεται για ρευστό, έχει ως πρώτο στόχο για το κέντρο ο Παναθηναϊκός που επιβεβαίωσε τις αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr!

Όπως έχουμε αναφέρει επιθυμία του Φερέιρα είναι να αποκτηθεί ένας εσωτερικός μέσος... box to box, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να παίξει ακόμη και στα άκρα. Οι περιπτώσεις που έχουν προταθεί είναι πολλές. Αυτή που φαίνεται, όμως, να ξεχωρίζει είναι ο 22χρονος κεντρικός μέσος της Βιτόρια Σετούμπαλ, Ζεκά!

Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωναν την αποκάλυψη του gazzetta για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, καθώς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του!

Ο Ζέκα είναι 22 χρονών, με συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και πέρυσι είχε 25 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και είναι από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν πολύ στον 65χρονο τεχνικό. Οι «πράσινοι» εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούν την περίπτωση του και κινούνται για την απόκτηση του.

Εξάλλου, στα συν του Ζεκά είναι και το ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις πτέρυγες, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός πονάει και έχει μεγάλο κενό, καθώς υπάρχουν μόνο ο Λέτο, ο Κουίνσι που έρχεται και υπό... προϋποθέσεις ο Μαρίνος και ο Κλέιτον.

Βέβαια, η έλλειψη χρημάτων στον Παναθηναϊκό είναι γνωστή, όμως η Βιτόρια Σετούμπαλ είναι σε τραγική κατάσταση, αφού ψάχνει απελπισμένα να βρει χρήματα που θα την βοηθήσουν να καλύψει περσινά χρέη και παράλληλα να μπορέσει να κάνει κάποιες μεταγραφές. Επομένως, το κόστος για τον παίκτη αποκάλυψη της περασμένης σεζόν αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλό και δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 400-500.000 ευρώ.

Το who is who του Ζέκα!

ΟΝΟΜΑ: Ζοσέ Κάρλος Γκονζάλβες Ροντριγκέζ

«ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ»: Ζέκα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31 Αυγούστου 1988

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Λισαβόνα

ΘΕΣΗ: Μέσος

ΥΨΟΣ: 1.80

ΟΜΑΔΑ: Βιτόρια Σετουμπάλ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ: Κάζα Πία

 

Τελευταία Νέα