Δεν «αγγίζονται» Διαμαντίδης & Μπατίστ

Δεν «αγγίζονται» Διαμαντίδης & Μπατίστ

Γιάννης Ράμμας
Δεν «αγγίζονται» Διαμαντίδης & Μπατίστ

bet365

Το κύμα αποχωρήσεων στο Παναθηναϊκό δεν αφορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μάικ Μπατίστ, που δε υποστούν ούτε μείωση. Αναζητούνται φθηνές κι αξιόπιστες λύσεις για να καλυφθούν τα κενά.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα εποχή, με τις προαναγγελίες για οικονομική λιτότητα να βρίσκουν όλο και περισσότερες επιβεβαιώσεις. Ο Αντώνης Φώτσης υπέγραψε στην Αρμάνι Τζινς, ο Ντρου Νίκολας αναχωρεί επίσης για το Μιλάνο, ο Ρομέιν Σάτο αναζητά ομάδα, ενώ πολλοί ακόμη έχουν στα χέρια τους τους αξιόλογες προτάσεις για να συνεχίσουν κι αυτοί αλλού την καριέρα τους. Οι μόνοι που δεν «αγγίζονται» είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Μπατίστ. Χωρίς καν μειώσεις στα συμβόλαιά τους.

Ο πρώτος αποτελεί το «Α» και το «Ω» της ομάδος εδώ και χρόνια, ενώ ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει γίνει «ένα» μαζί της. Αμφότεροι τραβούν καιρό τώρα το μεγαλύτερο «κουπί» κι η αποχώρηση κι αυτών θα σήμαινε οριστική διάλυση. Αντιθέτως απ' αυτούς θα αρχίσει το «χτίσιμο» ενός... διαφορετικού Παναθηναϊκού.

Με δεδομένο πως δύο παίκτες, Φώτσης και Νίκολας, βρίσκονται εκτός ρόστερ και πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι (σ.σ. ο Σάτο ψάχνει ομάδα, ο Περπέρογλου έχει στα χέρια του πρόταση από Τουρκία, ενώ υπάρχουν κι άλλοι με προτάσεις στα χέρια τους) κάποιοι θα πρέπουν να έρθουν στις θέσεις τους. Αυτοί θα είναι φθηνές λύσεις, με την ελπίδα πως θα καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ό,τι κι αν σημαίνει πια αυτό...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα