Φεύγει η ρυθμική

Gazzetta team

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Από τις τελευταίες ομάδες που έμειναν... πίσω, είναι η αποστολή της ρυθμικής γυμναστικής που αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (7/8) για το Πεκίνο. Μια αξιοπρεπή παρουσία στη διοργάνωση είναι το ζητούμενο για τα κορίτσια μας, όπως δήλωσε η Μαρίνα Φατέεβα.


«Ό,τι μπορούσαμε κάναμε. Θα ολοκληρώσουμε την προετοιμασία στην Κίνα. Τα παιδιά έχουν στόχο, αλλά πρέπει να παλέψουν για να τον κατακτήσουν», ήταν τα λόγια της Ομοσπονδιακής προπονήτριας του ανσάμπλ.

Από την πλευρά της, η προπονήτρια της Ελίνας Ανδριόλα, Νέλι Ασένοβα σημείωσε: «Πέρασε δύσκολα ύστερα από την επέμβαση στο δεξί πόδι και τα προβλήματα με το ισχίο στο αριστερό. Τώρα είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Αν βρεθεί σε καλή ημέρα και βγάλει τα προγράμματα όπως στις προπονήσεις, θα μπει στην δεκάδα. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος».

Οι αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ανσάμπλ είναι οι: Όλγα-Αφροδίτη Πηλιάκη, Δήμητρα Καφαλίδου, Νικολέτα Τσάγαρη, Παρασκευή Πλεξίδα, η Βασιλική Μανιού (μόνο στα πέντε σχοινάκια) και Ιωάννα Σαμαρά (στα τρία στεφάνια-δύο κορίνες), που θα αγωνιστούν στο ανσάμπλ, καθώς και η Ελίνα Ανδριόλα, που θα μετάσχει στο σύνθετο ατομικό.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι η ταμίας της ΕΓΟ, Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία επισήμανε: «Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις, καθώς πρόκειται για Ολυμπιακούς Αγώνες. Ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα δικαιωθούν από το αποτέλεσμα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα